Champignon-risottotaart

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g bospaddenstoelen (naar keuze)
- 1 rol kruimeldeeg
- 300 g arborio rijst
- 90 g pancetta
- 160 g parmezaan
- 50 g pijnboompitten
- 10 cl droge witte wijn
- 1 teentje knoflook
- 1/2 bosje bieslook
- 15 g boter
- 4 e.l. olijfolie
- 1,3 l water
- 2 sjalotten
- peper
- 2 blokjes groentebouillon
- 500 g bospaddenstoelen (naar keuze)
- 1 rol kruimeldeeg
- 300 g arborio rijst
- 90 g pancetta
- 160 g parmezaan
- 50 g pijnboompitten
- 10 cl droge witte wijn
- 1 teentje knoflook
- 1/2 bosje bieslook
- 15 g boter
- 4 e.l. olijfolie
- 1,3 l water
- 2 sjalotten
- peper
- 2 blokjes groentebouillon