Risotto met arrabbiata, parmigianocrème en mozzarella di bufala
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g kerstomaten
 - 4 sjalotten
 - 1 citroen
 - 2 bussels basilicum
 - 500 g risottorijst
 - 2 bollen buffelmozzarella's
 - 1 dl room met 20% vetgehalte
 - 200 g geraspte parmezaan
 - 250 g arrabbiatasaus
 - 1 kl fijne kristalsuiker
 - 2,5 dl droge witte wijn
 - 9 el olijfolie
 - 125 g koude boter
 - peper
 - zout
 
- 500 g kerstomaten
 - 4 sjalotten
 - 1 citroen
 - 2 bussels basilicum
 - 500 g risottorijst
 - 2 bollen buffelmozzarella's
 - 1 dl room met 20% vetgehalte
 - 200 g geraspte parmezaan
 - 250 g arrabbiatasaus
 - 1 kl fijne kristalsuiker
 - 2,5 dl droge witte wijn
 - 9 el olijfolie
 - 125 g koude boter
 - peper
 - zout
 
