Risotto met arrabbiata, parmigianocrème en mozzarella di bufala
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g kerstomaten
- 4 sjalotten
- 1 citroen
- 2 bussels basilicum
- 500 g risottorijst
- 2 bollen buffelmozzarella's
- 1 dl room met 20% vetgehalte
- 200 g geraspte parmezaan
- 250 g arrabbiatasaus
- 1 kl fijne kristalsuiker
- 2,5 dl droge witte wijn
- 9 el olijfolie
- 125 g koude boter
- peper
- zout
- 500 g kerstomaten
- 4 sjalotten
- 1 citroen
- 2 bussels basilicum
- 500 g risottorijst
- 2 bollen buffelmozzarella's
- 1 dl room met 20% vetgehalte
- 200 g geraspte parmezaan
- 250 g arrabbiatasaus
- 1 kl fijne kristalsuiker
- 2,5 dl droge witte wijn
- 9 el olijfolie
- 125 g koude boter
- peper
- zout