1
Laat de artisjokken uitlekken en snijd ze in grote stukken. Hak de knoflook fijn. Verwijder de zwoerd en snijd het spek in blokjes. Snijd de blaadjes peterselie fijn.
2
Kook de rigatoni in een grote pot met gezouten water.
3
Giet de olie in een pan en laat de look 3 min sauteren. Doe het spek erbij en kook nog 5 min al roerend. Voeg de artisjokken en Spaanse pepervlokken toe en laat nog 5 min koken.
4
Laat de pasta uitlekken en hou een beetje kookvocht apart. Doe de pasta, het kookvocht en de platte peterselie in de pan met het spek en de artisjokken. Kook 3 min op een matig vuur.
5
Op het bord: serveer de pasta met de geraspte parmezaan.
1
Laat de artisjokken uitlekken en snijd ze in grote stukken. Hak de knoflook fijn. Verwijder de zwoerd en snijd het spek in blokjes. Snijd de blaadjes peterselie fijn.
2
Kook de rigatoni in een grote pot met gezouten water.
3
Giet de olie in een pan en laat de look 3 min sauteren. Doe het spek erbij en kook nog 5 min al roerend. Voeg de artisjokken en Spaanse pepervlokken toe en laat nog 5 min koken.
4
Laat de pasta uitlekken en hou een beetje kookvocht apart. Doe de pasta, het kookvocht en de platte peterselie in de pan met het spek en de artisjokken. Kook 3 min op een matig vuur.
5
Op het bord: serveer de pasta met de geraspte parmezaan.