Ravioli van kreeft en grijze garnalen, citroenroom en foreleieren


Moeilijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 levende kreeften van 500 g/stuk
- 200 g gepelde grijze garnalen
- 50 g foreleitjes
- 2 preiwitten
- 1 lente-uitje
- 1 biocitroen
- 1 bussel koriander
- 2 takjes bladpeterselie
- 2,5 dl room
- 2 el olijfolie
- 20 g boter
- 100 g grof zeezout
- peper
- ijsblokje
- 3 eidooiers (voor het raviolideeg)
- 320 g bloem (voor het raviolideeg)
- 3 cl olijfolie (voor het raviolideeg)
- 1/2 kl zout (voor het raviolideeg)
- 2 levende kreeften van 500 g/stuk
- 200 g gepelde grijze garnalen
- 50 g foreleitjes
- 2 preiwitten
- 1 lente-uitje
- 1 biocitroen
- 1 bussel koriander
- 2 takjes bladpeterselie
- 2,5 dl room
- 2 el olijfolie
- 20 g boter
- 100 g grof zeezout
- peper
- ijsblokje
- 3 eidooiers (voor het raviolideeg)