Recept zoekresultatenGarnaalkroketten met kruiden in een amandelkorstje
Recept zoekresultatenGarnaalkroketten met kruiden in een amandelkorstje
Delhaize logo
  • Garnaalkroketten met kruiden in een amandelkorstje
    D

Garnaalkroketten met kruiden in een amandelkorstje

Garnaalkroketten met kruiden in een amandelkorstjeD
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 400 g gepelde grijze garnalen
  • 1/2 citroen
  • 100 g bloem
  • 5 dl volle melk
  • 3 dl room
  • 5 blaadjes gelatine
  • 100 g boter
  • 50 g verse kruiden naar keuze: peterselie, koriander, bieslook ...
  • 1 el 'Aromat®' Knorr
  • 1 tube saffraandraadjes Delhaize
  • peper
  • 6 eieren (om te paneren, te frituren en af te werken)
  • 3 grote citroenen (om te paneren, te frituren en af te werken)
  • 200 g bloem (om te paneren, te frituren en af te werken)
  • 300 g amandelpoeder (om te paneren, te frituren en af te werken)
  • 1 frituurbad (om te paneren, te frituren en af te werken)
  • 1 bosje krulpeterselie (om te paneren, te frituren en af te werken)
  • peper en zout (om te paneren, te frituren en af te werken)
  • 400 g gepelde grijze garnalen
  • 1/2 citroen
  • 100 g bloem
  • 5 dl volle melk
  • 3 dl room
  • 5 blaadjes gelatine
  • 100 g boter
  • 50 g verse kruiden naar keuze: peterselie, koriander, bieslook ...
  • 1 el 'Aromat®' Knorr
  • 1 tube saffraandraadjes Delhaize
  • peper
  • 6 eieren (om te paneren, te frituren en af te werken)
  • 3 grote citroenen (om te paneren, te frituren en af te werken)
  • 200 g bloem (om te paneren, te frituren en af te werken)
  • 300 g amandelpoeder (om te paneren, te frituren en af te werken)