Ragout van varkenswangetjes met manzanilla en dikke groene olijvenPT15M4 Portieshttps://static.delhaize.be/medias/sys_master/h20/h28/9173547122718.jpg2 sjalotten2 teentjes knoflook2 soeplepels olijfolie700 g varkenswangen30 cl manzanilla1 takje verse tijm1 koffielepel zoete gerookte paprika2 laurierblaadjes1 snuifje saffraandraden200 g dikke groene olijven met pitpeperzoutvastkokende aardappelen om te serveren30 cl kalfsfond300 g tomaten in blik1 soeplepel xeresazijn
00
Recept zoekresultatenRagout van varkenswangetjes met manzanilla en dikke groene olijven
Hak de sjalotten en de look fijn en laat gedurende 8 min. sudderen in olijfolie in een stoofpan. Haal ze eruit. Bestrooi de varkenswangen met zout en laat ze bakken in de stoofpan. Voeg de manzanilla en de azijn toe. Voeg een bouillon toe en bak nog 5 min. Haal van het vuur. Voeg de tomaten, de kalfsfond, de tijm, de laurier, de gerookte paprika, de saffraan en peper toe. Meng, dek af en doe 2 uur in de oven. Voeg de olijven toe en bak nog 10 min. verder.
Stoom de aardappelen.
Op het bord: serveer de ragout met gestoomde aardappelen.