Ragout van varkenswangetjes met manzanilla en dikke groene olijven

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 2 el olijfolie
- 700 g varkenswangen
- 30 cl manzanilla
- 1 takje verse tijm
- 1 kl zoete gerookte paprika
- 2 blaadjes laurier
- 1 snuifje saffraandraden
- 200 g dikke groene olijven met pit
- peper
- zout
- vastkokende aardappelen om te serveren
- 30 cl kalfsfond
- 300 g tomaten in blik
- 1 el xeresazijn
- 2 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 2 el olijfolie
- 700 g varkenswangen
- 30 cl manzanilla
- 1 takje verse tijm
- 1 kl zoete gerookte paprika
- 2 blaadjes laurier
- 1 snuifje saffraandraden
- 200 g dikke groene olijven met pit
- peper
- zout
- vastkokende aardappelen om te serveren
- 30 cl kalfsfond
- 300 g tomaten in blik