Koninginnenhapje met grijze garnalen, sint-jakobsvruchten en oesterzwammen

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 takje selder
- zwarte peper
- 2,5 e.l. olijfolie
- 60 g bloem
- 60 g boter op kamertemperatuur
- 10 cl zure room
- 15 cl cognac
- 1 el tomatenconcentraat
- 1 kruidentuiltje met peterselietakjes, een laurierblad en een takje tijm
- 600 g hele grijze garnalen
- 1 teentje knoflook
- 1 sjalot
- 8 kleine oesterzwammen
- 8 sint-jakobsvruchten (diepvries)
- 4 vidés
- zout
- 1 wortel
- 1 takje selder
- zwarte peper
- 2,5 e.l. olijfolie
- 60 g bloem
- 60 g boter op kamertemperatuur
- 10 cl zure room
- 15 cl cognac
- 1 el tomatenconcentraat
- 1 kruidentuiltje met peterselietakjes, een laurierblad en een takje tijm
- 600 g hele grijze garnalen
- 1 teentje knoflook
- 1 sjalot
- 8 kleine oesterzwammen
- 8 sint-jakobsvruchten (diepvries)
- 4 vidés