Cannellinibonen met calamares, saffraan en tomaten


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g inktvistubes
- 200 g cannellinibonen uit blik
- 130 g kerstomaten
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 3 takjes bladpeterselie
- 1 citroen (het sap)
- enkele saffraandraadjes
- 2 e.l. olijfolie
- zout
- zwarte peper
- 200 g inktvistubes
- 200 g cannellinibonen uit blik
- 130 g kerstomaten
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 3 takjes bladpeterselie
- 1 citroen (het sap)
- enkele saffraandraadjes
- 2 e.l. olijfolie
- zout
- zwarte peper