1
Fruit het gehakte sjalotje 2 min. in een stoofpan met 2 el olijfolie. Strooi er de quinoa bij, meng 1 min. en besprenkel met witte wijn. Giet er 3,25 dl warm water bij en voeg het verkruimelde bouillonblokje toe. Breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat 10 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
2
Fruit de diepgevroren groenten 5 min. op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met 2 el olijfolie. Laat ze uitlekken, schep ze opnieuw in de braadpan en voeg de quinoa toe. Fruit alles, samen met de zwarte olijven in dikke plakjes.
3
Bak de balletjes goudbruin, in een braadpan met 1 el olijfolie en breng ze verder op smaak.
4
Serveer de quinoa met de balletjes en verkruimel er de feta bovenop
5
Tip: bestrooi de groenten eventueel met Provençaalse kruiden en werk de borden af met gesnipperde lente-uitjes. Bereid dit gerecht op voorhand, verkruimel de feta (stap 4) pas vlak voor het serveren.
1
Fruit het gehakte sjalotje 2 min. in een stoofpan met 2 el olijfolie. Strooi er de quinoa bij, meng 1 min. en besprenkel met witte wijn. Giet er 3,25 dl warm water bij en voeg het verkruimelde bouillonblokje toe. Breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat 10 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
2
Fruit de diepgevroren groenten 5 min. op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met 2 el olijfolie. Laat ze uitlekken, schep ze opnieuw in de braadpan en voeg de quinoa toe. Fruit alles, samen met de zwarte olijven in dikke plakjes.
3
Bak de balletjes goudbruin, in een braadpan met 1 el olijfolie en breng ze verder op smaak.
4
Serveer de quinoa met de balletjes en verkruimel er de feta bovenop
5
Tip: bestrooi de groenten eventueel met Provençaalse kruiden en werk de borden af met gesnipperde lente-uitjes. Bereid dit gerecht op voorhand, verkruimel de feta (stap 4) pas vlak voor het serveren.