1
Snipper de uien en fruit ze 15 min. op een matig vuurtje, in een grote braadpan met de olijfolie en de honing. Kruid lichtjes met peper en zout.
2
Verwarm de oven voor op 210°C en haal er het rooster uit. Rol het pizzadeeg uit op zijn bakpapier. Snijd de geitenkaas in schijfjes en de kerstomaten in 2.
3
Verdeel het tomatenvlees met groenten over het pizzadeeg. Voeg de uien toe, de schijfjes geitenkaas en vervolgens de kerstomaten. Bestrooi met kappertjes en oregano. Schuif alles (pizza + papier) op het ovenrooster en bak 12 min. (houd in het oog).
5
Tip: bestrooi je pizza met een beetje geraspte parmigiano zodra je ze uit de oven haalt en/of verdeel er enkele sneetjes pancetta over en bak ze mee in de oven. Bespaar tijd door de uien uit stap 1 op voorhand te bereiden.
1
Snipper de uien en fruit ze 15 min. op een matig vuurtje, in een grote braadpan met de olijfolie en de honing. Kruid lichtjes met peper en zout.
2
Verwarm de oven voor op 210°C en haal er het rooster uit. Rol het pizzadeeg uit op zijn bakpapier. Snijd de geitenkaas in schijfjes en de kerstomaten in 2.
3
Verdeel het tomatenvlees met groenten over het pizzadeeg. Voeg de uien toe, de schijfjes geitenkaas en vervolgens de kerstomaten. Bestrooi met kappertjes en oregano. Schuif alles (pizza + papier) op het ovenrooster en bak 12 min. (houd in het oog).
5
Tip: bestrooi je pizza met een beetje geraspte parmigiano zodra je ze uit de oven haalt en/of verdeel er enkele sneetjes pancetta over en bak ze mee in de oven. Bespaar tijd door de uien uit stap 1 op voorhand te bereiden.