Recept zoekresultatenPizza met geitenkaas, gekaramelliseerde uien en kerstomaten
Delhaize logo
  • Pizza met geitenkaas, gekaramelliseerde uien en kerstomaten
    D

Pizza met geitenkaas, gekaramelliseerde uien en kerstomaten

door Gema Gomez
Pizza met geitenkaas, gekaramelliseerde uien en kerstomatenD
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 3 uien
  • 125 g troskerstomaten
  • 1 pizzadeeg
  • 1/2 geitenkaasbuche (van 200 g) Sainte Maure
  • 2 el honing
  • 1 el kappertjes
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • zout
  • 100 g tomatenvlees met groenten
  • 1/2 el gedroogde oregano
  • 3 uien
  • 125 g troskerstomaten
  • 1 pizzadeeg
  • 1/2 geitenkaasbuche (van 200 g) Sainte Maure
  • 2 el honing
  • 1 el kappertjes
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • zout
  • 100 g tomatenvlees met groenten
  • 1/2 el gedroogde oregano

Begin met koken

: 20 min. + 12 min. kooktijd
1
Snipper de uien en fruit ze 15 min. op een matig vuurtje, in een grote braadpan met de olijfolie en de honing. Kruid lichtjes met peper en zout.
2
Verwarm de oven voor op 210°C en haal er het rooster uit. Rol het pizzadeeg uit op zijn bakpapier. Snijd de geitenkaas in schijfjes en de kerstomaten in 2.
3
Verdeel het tomatenvlees met groenten over het pizzadeeg. Voeg de uien toe, de schijfjes geitenkaas en vervolgens de kerstomaten. Bestrooi met kappertjes en oregano. Schuif alles (pizza + papier) op het ovenrooster en bak 12 min. (houd in het oog).
4
5
Tip: bestrooi je pizza met een beetje geraspte parmigiano zodra je ze uit de oven haalt en/of verdeel er enkele sneetjes pancetta over en bak ze mee in de oven. Bespaar tijd door de uien uit stap 1 op voorhand te bereiden.
1
Snipper de uien en fruit ze 15 min. op een matig vuurtje, in een grote braadpan met de olijfolie en de honing. Kruid lichtjes met peper en zout.
2
Verwarm de oven voor op 210°C en haal er het rooster uit. Rol het pizzadeeg uit op zijn bakpapier. Snijd de geitenkaas in schijfjes en de kerstomaten in 2.
3
Verdeel het tomatenvlees met groenten over het pizzadeeg. Voeg de uien toe, de schijfjes geitenkaas en vervolgens de kerstomaten. Bestrooi met kappertjes en oregano. Schuif alles (pizza + papier) op het ovenrooster en bak 12 min. (houd in het oog).
4
5
Tip: bestrooi je pizza met een beetje geraspte parmigiano zodra je ze uit de oven haalt en/of verdeel er enkele sneetjes pancetta over en bak ze mee in de oven. Bespaar tijd door de uien uit stap 1 op voorhand te bereiden.
Nutritionele informatie
D
Per 100 g: Energie: 188 kcal - Vetten: 6.5 g - Koolhydraten: 25.4 g - Vezels: 0.8 g - Eiwitten: 5.9 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 188 kcal - Vetten: 6.5 g - Koolhydraten: 25.4 g - Vezels: 0.8 g - Eiwitten: 5.9 g
Vegetarisch
Veggie - minder dan 3€
Hoofdgerecht