Geglaceerde hammetjes met zoete aardappelwedges en maisrelish
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 gekookte hammetjes
- 4 tomaten
- 300 g crispy mais (in blik)
- 1 kg zoete aardappelen
- 1 kleine rode ui
- 1 klein teentje knoflook
- 1 citroen
- 1 bussel koriander
- 4 takjes tijm
- 160 g honing
- 1 dl whisky
- 1 el mosterd
- 7 el olijfolie
- 2 el cajunkruiden
- zout
- peper
- 2 gekookte hammetjes
- 4 tomaten
- 300 g crispy mais (in blik)
- 1 kg zoete aardappelen
- 1 kleine rode ui
- 1 klein teentje knoflook
- 1 citroen
- 1 bussel koriander
- 4 takjes tijm
- 160 g honing
- 1 dl whisky
- 1 el mosterd
- 7 el olijfolie
- 2 el cajunkruiden
- zout