
Pitafalafels op sudanese wijze


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g spitskool
- 100 g kerstomaten
- 4 kebabbroodjes
- 1/2 bussel dille
- 1/2 bussel koriander
- 450 g gekookte kikkererwten (diepvries) (voor de falafels)
- 1 ui (voor de falafels)
- 1 citroen (voor de falafels)
- 1 el bloem (voor de falafels)
- 2 kl bakpoeder (voor de falafels)
- 4 el olijfolie (voor de falafels)
- 1 bussel dille (voor de falafels)
- 1 bussel koriander (voor de falafels)
- 1 kleine rode peper (voor de falafels)
- 1 teentje knoflook (voor de falafels)
- peper
- 200 g yoghurt natuur (voor de yoghurtsaus)
- 2 el olijfolie (voor de yoghurtsaus)
- 1 kl gemalen komijn (voor de yoghurtsaus)
- 200 g spitskool
- 100 g kerstomaten
- 4 kebabbroodjes
- 1/2 bussel dille
- 1/2 bussel koriander
- 450 g gekookte kikkererwten (diepvries) (voor de falafels)
- 1 ui (voor de falafels)
- 1 citroen (voor de falafels)
- 1 el bloem (voor de falafels)
- 2 kl bakpoeder (voor de falafels)
- 4 el olijfolie (voor de falafels)
- 1 bussel dille (voor de falafels)
- 1 bussel koriander (voor de falafels)
- 1 kleine rode peper (voor de falafels)
- 1 teentje knoflook (voor de falafels)