Pita's op griekse wijze met varkensgehakt, geroosterde aubergines en yoghurtsaus


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g varkensgehakt
- 1 grote aubergine
- 250 g kerstomaten
- 75 g Kalamon olijven
- 1 biocitroen
- 6 pitabroodjes
- 200 g Griekse yoghurt
- 4 el Griekse olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 3 kl gedroogde oregano
- 1 afgestreken el paprikapoeder
- peper
- 500 g varkensgehakt
- 1 grote aubergine
- 250 g kerstomaten
- 75 g Kalamon olijven
- 1 biocitroen
- 6 pitabroodjes
- 200 g Griekse yoghurt
- 4 el Griekse olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 3 kl gedroogde oregano
- 1 afgestreken el paprikapoeder
- peper