Forelfilets in papillot met chermoula


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g krieltjes
- 2 el olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 25 g bruine amandelen (voor de chermoula)
- 25 g parmigiano (voor de chermoula)
- 1,5 dl olijfolie (voor de chermoula)
- 1 bussel bladpeterselie (voor de chermoula)
- 1 bussel koriander (voor de chermoula)
- 10 takjes munt (voor de chermoula)
- 1 teentje knoflook (voor de chermoula)
- 1 el komijnpoeder (voor de chermoula)
- 1 kl curry (voor de chermoula)
- 1 kl gebroken pilipili (voor de chermoula)
- 8 forelfilets
- 2 grote puntpaprika’s
- 1 grote rode ui
- 1 biocitroen
- peper
- 1 kleine biocitroen (voor de chermoula)
- peper en zout (voor de chermoula)
- 250 g krieltjes
- 2 el olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 25 g bruine amandelen (voor de chermoula)
- 25 g parmigiano (voor de chermoula)
- 1,5 dl olijfolie (voor de chermoula)
- 1 bussel bladpeterselie (voor de chermoula)
- 1 bussel koriander (voor de chermoula)
- 10 takjes munt (voor de chermoula)
- 1 teentje knoflook (voor de chermoula)
- 1 el komijnpoeder (voor de chermoula)
- 1 kl curry (voor de chermoula)
- 1 kl gebroken pilipili (voor de chermoula)
- 8 forelfilets
- 2 grote puntpaprika’s