Cappuccino met grijze garnalen, amandelen en lichte kerrie
Gemiddeld, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
3 op 5Toon:
Delhaize
Bamboescheuten in water | Gesneden
120 gr
€1,85
Delhaize
Paprika | Geel | 1Stuk
1 st
€1,19
Mutti
Gepelde Tomaten
2 × 400 gr
€3,78
Conimex
Sambal | oelek | 200 g
5 × 200 gr
€9,95
Saitaku
Saus | Soja | Tamari
150 gr
€3,75
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
€3,29
Delhaize
Zachte uien | Verpakt
750 gr
€2,99
Delhaize
Olie | Arachide
1 l
€3,19
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25
Kooktip
Je kan de saus en de groenten/scampimengeling ook apart serveren.
Toon:
Delhaize
Bamboescheuten in water | Gesneden
120 gr
€1,85
Delhaize
Paprika | Geel | 1Stuk
1 st
€1,19
Mutti
Gepelde Tomaten
2 × 400 gr
€3,78
Conimex
Sambal | oelek | 200 g
5 × 200 gr
€9,95
Saitaku
Saus | Soja | Tamari
150 gr
€3,75
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
€3,29
Delhaize
Zachte uien | Verpakt
750 gr
€2,99
Delhaize
Olie | Arachide
1 l
€3,19
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25