Pastilla’s met zeevruchten


30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g gekookte roze garnalen
- 250 g filets van vastkokende witte vis (roodbaars, zeewolf, zeebaars …)
- 250 g inktvis (pijlinktvis of ringen)
- 1 eigeel
- 100 g Parijse champignons
- 1 citroen
- 1 dikke ui
- 1 pakje diepvriesfilodeeg in vellen
- 100 g rijstvermicelli
- 100 g geraspte kaas Gratin Mix Delhaize
- 1/4 gekonfijte citroen Al’Fez
- 2 el olijfolie
- 80 g boter
- 2 gousses geplette teentje knoflook
- 1 blaadje laurier
- gemberpoeder
- zacht chilipoeder
- 6 takjes bladpeterselie
- 6 takjes koriander
- peper
- 6 grote ongepelde roze garnalen (voor de afwerking)
- 1/2 citroen (voor de afwerking)
- koriander of bladpeterselie (voor de afwerking)
- 3 kl sojasaus
- 250 g gekookte roze garnalen
- 250 g filets van vastkokende witte vis (roodbaars, zeewolf, zeebaars …)
- 250 g inktvis (pijlinktvis of ringen)
- 1 eigeel
- 100 g Parijse champignons
- 1 citroen
- 1 dikke ui
- 1 pakje diepvriesfilodeeg in vellen
- 100 g rijstvermicelli
- 100 g geraspte kaas Gratin Mix Delhaize
- 1/4 gekonfijte citroen Al’Fez
- 2 el olijfolie
- 80 g boter
- 2 gousses geplette teentje knoflook
- 1 blaadje laurier