Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
> 60 min.Budget
€€€Score
5 op 5Toon:
Rosa Dell Angelo
Pancetta per carbonara
2 × 120 gr
€9,58
Delhaize
Belgische | Champignons
250 gr
€1,39
Delhaize
Jonge uien | Bussel | Cat1
1 st
€1,19
Santa Maria
Kruiden | Rozemarijn
21 gr
€2,95
Heinz
Tomato frito
350 gr
€0,79
Delhaize
Pecorino romano | bob geraspt
70 gr
€2,59
South Africa
Arniston Cs Rood
75 cl
€5,99
365
Bouillon | Rund | Vetarm
120 gr
€0,45
Delhaize
Wortelen Bos | Verpakt
1 st
€2,19
Santa Maria
Kruiden | Kruidenbuiltje
14 gr
€5,19
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 20 min. + 1 u. 30 min. kooktijd
Tip: Zoals de meeste stoofpotjes is deze ragù opgewarmd nóg lekkerder. Maak hem dus gerust een dag op voorhand klaar!
Toon:
Rosa Dell Angelo
Pancetta per carbonara
2 × 120 gr
€9,58
Delhaize
Belgische | Champignons
250 gr
€1,39
Delhaize
Jonge uien | Bussel | Cat1
1 st
€1,19
Santa Maria
Kruiden | Rozemarijn
21 gr
€2,95
Heinz
Tomato frito
350 gr
€0,79
Delhaize
Pecorino romano | bob geraspt
70 gr
€2,59
South Africa
Arniston Cs Rood
75 cl
€5,99
365
Bouillon | Rund | Vetarm
120 gr
€0,45
Delhaize
Wortelen Bos | Verpakt
1 st
€2,19
Santa Maria
Kruiden | Kruidenbuiltje
14 gr
€5,19
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25