Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om de producten « Groentechips (zeezout) van het merk Delhaize Bio » en « Chips stripes & blues sea salt van het merk Terra » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenPasta met ragù van everzwijn
Delhaize logo
  • Pasta met ragù van everzwijn

Pasta met ragù van everzwijn

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 60 min.

Budget

€€€

Score

4 op 5
Vaderdag,Kids
Hoofdgerecht
Pasta met ragù van everzwijn

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 kg everzwijnragout
  • 240 g pancetta carbonara
  • 2 wortelen
  • 250 g champignons
  • 450 g zilveruitjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 takje rozemarijn
  • 350 g ‘Tomato Frito’ Heinz
  • 500 g pasta ‘Mafaldine’ De Cecco
  • 70 g pecorino
  • 2,5 dl rode wijn
  • 8 dl wildfond
  • 1 kruidentuiltje
  • peper en zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Everzwijnstoofsel
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2022081800105560000
  • Pancetta per carbonara
    nutri-score-bordered-e.external.cd2af645.svg
    120 gr
    35,75 €/kg
    €4,29
    F2012041200572900000
  • Wortelen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 kg
    1,19 €/kg
    €1,19
    F2013100800315600000
  • Champignons | Wit
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    250 gr
    5,56 €/kg
    €1,39
    F2015021100304010000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min. + 1 u. 30 min. kooktijd

    1. Snijd de geschilde wortelen en de champignons in kleine blokjes.
    2. Bak de pancetta zonder toevoeging van vetstof op een zacht vuurtje, in een grote stoofpan. Verhoog het vuur zodra het vet begint te smelten. Voeg het vlees toe en bak het lichtjes. Kruid met peper en zout. Voeg de wortelen toe, samen met de champignons, het hele gepelde teentje knoflook, de zilveruitjes en het kruidentuiltje. Overgiet met de tomatensaus, de rode wijn en de wildfond. Breng aan de kook en laat gedurende 1 u. 30 min. heel zachtjes pruttelen, zonder deksel.
    3. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en serveer ze met de ragù. Werk af met rozemarijn en geef er geraspte pecorino bij.

    Tip: Zoals de meeste stoofpotjes is deze ragù opgewarmd nóg lekkerder. Maak hem dus gerust een dag op voorhand klaar!

    Nutritionele informatie

    Per 100 g: Energie: 118 kcal – Vetten: 4,9 g – Koolhydraten: 9 g - Vezels: 0,7 g – Eiwitten: 8,2 g
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Vaderdag,Kids
    Hoofdgerecht
    • Pasta met ragù van everzwijn

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Everzwijnstoofsel
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2022081800105560000
  • Pancetta per carbonara
    nutri-score-bordered-e.external.cd2af645.svg
    120 gr
    35,75 €/kg
    €4,29
    F2012041200572900000
  • Wortelen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 kg
    1,19 €/kg
    €1,19
    F2013100800315600000
  • Champignons | Wit
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    250 gr
    5,56 €/kg
    €1,39
    F2015021100304010000