Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenPasta met ragù van everzwijn
Delhaize logo
  • Pasta met ragù van everzwijn

Pasta met ragù van everzwijn

Pasta met ragù van everzwijn
Makkelijk
> 60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 kg everzwijnragout
  • 240 g pancetta carbonara
  • 250 g champignons
  • 450 g zilveruitjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 takje rozemarijn
  • 350 g ‘Tomato Frito’ Heinz
  • 500 g pasta ‘Mafaldine’ De Cecco
  • 70 g pecorino
  • 2,5 dl rode wijn
  • 8 dl wildfond
  • 2 wortelen
  • 1 kruidentuiltje
  • peper
  • 1 kg everzwijnragout
  • 240 g pancetta carbonara
  • 250 g champignons
  • 450 g zilveruitjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 takje rozemarijn
  • 350 g ‘Tomato Frito’ Heinz
  • 500 g pasta ‘Mafaldine’ De Cecco
  • 70 g pecorino
  • 2,5 dl rode wijn
  • 8 dl wildfond
  • 2 wortelen
  • 1 kruidentuiltje
  • peper

Begin met koken

: 20 min. + 1 u. 30 min. kooktijd
1
Snijd de geschilde wortelen en de champignons in kleine blokjes.
2
Bak de pancetta zonder toevoeging van vetstof op een zacht vuurtje, in een grote stoofpan. Verhoog het vuur zodra het vet begint te smelten. Voeg het vlees toe en bak het lichtjes. Kruid met peper en zout. Voeg de wortelen toe, samen met de champignons, het hele gepelde teentje knoflook, de zilveruitjes en het kruidentuiltje. Overgiet met de tomatensaus, de rode wijn en de wildfond. Breng aan de kook en laat gedurende 1 u. 30 min. heel zachtjes pruttelen, zonder deksel.
3
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en serveer ze met de ragù. Werk af met rozemarijn en geef er geraspte pecorino bij.
1
Snijd de geschilde wortelen en de champignons in kleine blokjes.
2
Bak de pancetta zonder toevoeging van vetstof op een zacht vuurtje, in een grote stoofpan. Verhoog het vuur zodra het vet begint te smelten. Voeg het vlees toe en bak het lichtjes. Kruid met peper en zout. Voeg de wortelen toe, samen met de champignons, het hele gepelde teentje knoflook, de zilveruitjes en het kruidentuiltje. Overgiet met de tomatensaus, de rode wijn en de wildfond. Breng aan de kook en laat gedurende 1 u. 30 min. heel zachtjes pruttelen, zonder deksel.
3
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en serveer ze met de ragù. Werk af met rozemarijn en geef er geraspte pecorino bij.
Nutritionele informatie
Per 100 g: Energie: 118 kcal – Vetten: 4,9 g – Koolhydraten: 9 g - Vezels: 0,7 g – Eiwitten: 8,2 g

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 118 kcal – Vetten: 4,9 g – Koolhydraten: 9 g - Vezels: 0,7 g – Eiwitten: 8,2 g
Italiaans
Vaderdag,Kids
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Marcassin
1 kg

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Mafaldine
500 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Pancetta per carbonara
Rosa Dell Angelo Pancetta per carbonara
2 × 120 gr
4
99
Witte champignons | Belgisch
Delhaize Witte champignons | Belgisch
500 gr
2de tegen -30%
  • little-lione.external.82792960.svg
1
89
Jonge uien | Bussel
Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st
1
09
Rozemarijn | Verpakt
Delhaize Rozemarijn | Verpakt
20 gr
1
55
Tomato frito
Heinz Tomato frito
350 gr
0
87
Pecorino romano | bob geraspt
Delhaize Pecorino romano | bob geraspt
70 gr
2
69
Cabernet Sauvignon
Las Puertas Cabernet Sauvignon
25 cl
-15% voor 3
1
79
Gevogelte | Fond | Licht
Delhaize Gevogelte | Fond | Licht
22 cl
3
99
Wortelen | Bos | Verpakt
Delhaize Wortelen | Bos | Verpakt
1 st
2
19
Kruidentuiltje | Verpakt
Delhaize Kruidentuiltje | Verpakt
20 gr
1
75

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
50 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
49
Totaal:
€27,79