Everzwijnragout met pancetta en champignons
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kg everzwijnragout
- 240 g pancetta carbonara
- 150 g shiitakes
- 250 g bruine champignons
- 200 g zilveruitjes
- 4 takjes tijm
- 4 dl rode wijn
- 4 dl wildfond
- 15 g boter
- 2 el olijfolie
- 1 blaadje laurier
- 2 el kruidenmix voor wild
- peper
- zout
- 1 kg everzwijnragout
- 240 g pancetta carbonara
- 150 g shiitakes
- 250 g bruine champignons
- 200 g zilveruitjes
- 4 takjes tijm
- 4 dl rode wijn
- 4 dl wildfond
- 15 g boter
- 2 el olijfolie
- 1 blaadje laurier
- 2 el kruidenmix voor wild
- peper
- zout