Pasta met erwtjes, munt en parmezaansticksPT15M4 Portieshttps://static.delhaize.be/medias/sys_master/hb8/h2a/9198047363102.jpg8 parmezaanstick bio400 g gemelli-pasta Delhaize225 g diepgevroren erwtjes Delhaize-Bio2 takjes verse munt Delhaize1 citroen Delhaize40 g geraspte parmigiano reggiano Delhaize2 eetlepels olijfoliepeperzout
Hak de munt en bereid de zeste van 1 citroen voor.
Breng de pasta aan de kook in gezouten water. Voeg ongeveer 3 minuten voor het einde van de aanbevolen kooktijd de erwtjes toe. Giet alles af en meng door elkaar met een eetlepel olijfolie.
Voeg de gehakte munt, de geraspte parmezaan en de zeste van 1 citroen toe. Kruid naar smaak met peper of zout.
Bak ondertussen de parmezaansticks met een scheutje olijfolie in een hete pan.