Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om de producten « Groentechips (zeezout) van het merk Delhaize Bio » en « Chips stripes & blues sea salt van het merk Terra » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenTagliata op Florentijnse wijze
Delhaize logo
  • Tagliata op Florentijnse wijze
    A

Tagliata op Florentijnse wijze

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

4 op 5
Vaderdag,Romantisch diner
Hoofdgerecht
Tagliata op Florentijnse wijzeA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 200 g jonge spinaziescheuten
  • 400 g rumsteak
  • 50 g rucola
  • 100 g parmezaanschilfers
  • 125 ml balsamicoazijn
  • 4 eetlepels pijnboompitten
  • 250 g penne
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 300 g trostomaten
  • 1/2 eetlepel boter
  • peper
  • zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Smaaktrostomaat
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1998040200321320000
  • Pasta | Penne rigate n 41
    500 gr
    5,90 €/kg
    €2,95
    Afhaling vanaf 06/02
    S2018070200079220000
  • Pijnboompitten | Bio
    120 gr
    60,75 €/kg
    €7,29
    S2021011800496020000
  • Azijn | Balsamico
    25 cl
    16,76 €/l
    €4,19
    S2006062300006960001
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min.

    1. Kruid de steak met peper en schroei hem dicht in een hete pan met olijfolie (± 5 min.). Laat rusten.
    2. Laat de balsamicoazijn inkoken tot siroop.
    3. Kook de pasta al dente, laat afkoelen en vermeng met de olijfolie, de in stukjes gesneden tomaten en de rucola. Kruid met peper en zout.
    4. Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan.
    5. Kruid het vlees met zout en snij het in sneetjes; dien op met de rucola, de spinazie en de pastasalade. Werk af met olijfolie, parmezaanschilfers, siroop en pijnboompitten.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 647; energie (kCal): 154; vetten (g): 6,9; verzadigde vetten (g): 1,9; koolhydraten (g): 13,1; suikers (g): 3,3; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 9,3; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 720,41
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Vaderdag,Romantisch diner
    Diner
    Hoofdgerecht
    • Tagliata op Florentijnse wijze
      A

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Smaaktrostomaat
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1998040200321320000
  • Pasta | Penne rigate n 41
    500 gr
    5,90 €/kg
    €2,95
    Afhaling vanaf 06/02
    S2018070200079220000
  • Pijnboompitten | Bio
    120 gr
    60,75 €/kg
    €7,29
    S2021011800496020000
  • Azijn | Balsamico
    25 cl
    16,76 €/l
    €4,19
    S2006062300006960001