Tagliata op Florentijnse wijze


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g jonge spinaziescheuten
- 400 g rumsteak
- 50 g rucola
- 100 g parmezaanschilfers
- 125 ml balsamicoazijn
- 4 el pijnboompitten
- 250 g penne
- 4 e.l. olijfolie
- 300 g trostomaten
- 1/2 el boter
- peper
- zout
- 200 g jonge spinaziescheuten
- 400 g rumsteak
- 50 g rucola
- 100 g parmezaanschilfers
- 125 ml balsamicoazijn
- 4 el pijnboompitten
- 250 g penne
- 4 e.l. olijfolie
- 300 g trostomaten
- 1/2 el boter
- peper
- zout