
Parmentier met schelvis en peterseliecrumble


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g schelvishaasje
- 800 g biowortelen
- 800 g bloemige aardappelen bio
- 150 g brood in sneetjes
- 100 g parmigiano
- 12 el olijfolie
- 60 g boter
- 1/4 bussel platte peterselie
- 2 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- peper en zout
- 3 zachte uien
- 700 g schelvishaasje
- 800 g biowortelen
- 800 g bloemige aardappelen bio
- 150 g brood in sneetjes
- 100 g parmigiano
- 12 el olijfolie
- 60 g boter
- 1/4 bussel platte peterselie
- 2 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- peper en zout
- 3 zachte uien