Gebakken kalfslapje met asperges en roomsaus


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 15 g boter
- 3 dl kippenbouillon
- 600 g kalfslapjes
- 1 feuille laurier
- 1 bosje lente-uitjes, fijngesneden
- 5 cl Noilly Prat
- 3 e.l. olijfolie
- 1 bosje platte peterselie, fijngehakt
- peper
- 800 g Ratte aardappelen, in de schil
- 2 dl room
- 1 takje tijm
- 50 g sjalot, gesnipperd
- 50 g ui, gesnipperd
- 8 witte asperges, geschild
- 1 dl witte wijn
- 15 g boter
- 3 dl kippenbouillon
- 600 g kalfslapjes
- 1 feuille laurier
- 1 bosje lente-uitjes, fijngesneden
- 5 cl Noilly Prat
- 3 e.l. olijfolie
- 1 bosje platte peterselie, fijngehakt
- peper
- 800 g Ratte aardappelen, in de schil
- 2 dl room
- 1 takje tijm
- 50 g sjalot, gesnipperd
- 50 g ui, gesnipperd
- 8 witte asperges, geschild