Ossobuco à la Milanese
door Seppe Nobels


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 kalfsschenkels
- peper
- zout
- 50 g bloem
- 50 g boter
- 1 teen knoflook, gesnipperd
- 1 stengel selderij, in heel kleine blokjes
- 1 grote wortel, in heel kleine blokjes
- 6 blaadjes salie
- 1 kg opgelegde tomaten
- 2 dl witte wijn
- 2 tenen knoflook (voor de gremolata)
- 1 bussel bladpeterselie (voor de gremolata)
- 2 takken dragon (voor de gremolata)
- enkele takken kervel (voor de gremolata)
- de zeste van 2 biocitroenen (voor de gremolata)
- 4 kalfsschenkels
- peper
- zout
- 50 g bloem
- 50 g boter
- 1 teen knoflook, gesnipperd
- 1 stengel selderij, in heel kleine blokjes
- 1 grote wortel, in heel kleine blokjes
- 6 blaadjes salie
- 1 kg opgelegde tomaten
- 2 dl witte wijn
- 2 tenen knoflook (voor de gremolata)
- 1 bussel bladpeterselie (voor de gremolata)
- 2 takken dragon (voor de gremolata)
- enkele takken kervel (voor de gremolata)