Orzo met erwtjes, munt en burrata


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g champignons (naar keuze)
- 200 g fijne doperwten (diepvries)
- 1 bos salie
- 1 ui
- 500 g orzo La Molisana
- 2 teentjes knoflook
- 100 g parmigiano
- 1 biocitroen
- 4 el balsamicoazijn
- 4 takjes munt
- 100 g boter
- 1 bol (van 125 g) burrata
- peper
- 300 g bio orzo
- zout
- 2 groentebouillonblokje
- 1 el olijfolie
- 800 g champignons (naar keuze)
- 200 g fijne doperwten (diepvries)
- 1 bos salie
- 1 ui
- 500 g orzo La Molisana
- 2 teentjes knoflook
- 100 g parmigiano
- 1 biocitroen
- 4 el balsamicoazijn
- 4 takjes munt
- 100 g boter
- 1 bol (van 125 g) burrata
- peper
- 300 g bio orzo
- zout
