Recept zoekresultatenOrloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen
Delhaize logo
  • Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen
    B
Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelenB

Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen

Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 800 g varkensfiletgebraad
  • 8 plakjes mozzarella
  • 4 sneden rauwe Italiaanse ham
  • 2 tomaten
  • 150 g bospaddenstoelen (mengeling)
  • 250 g tagliatelle ("Nid")
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 bosje basilicum
  • 4 e.l. olijfolie
  • gedroogde oregano
  • peper
  • 800 g varkensfiletgebraad
  • 8 plakjes mozzarella
  • 4 sneden rauwe Italiaanse ham
  • 2 tomaten
  • 150 g bospaddenstoelen (mengeling)
  • 250 g tagliatelle ("Nid")
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 bosje basilicum
  • 4 e.l. olijfolie
  • gedroogde oregano
  • peper

Begin met koken

: Bereidings-+ kooktijd: 1 uur
1
Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
2
Snij de tomaten in schijfjes en de sneden ham in tweeën.
3
Snij het gebraad in plakken van een dikke cm zonder helemaal door te snijden zodat ze nog aan elkaar vastzitten. Kruid lichtjes met peper en zout en steek in elke opening 1 plakje mozzarella, ½ snede ham en 1 schijfje tomaat. Bestrooi met peper, zout en oregano. Steek 2 houten brochettestokjes doorheen alles zodat het gebraad één geheel blijft. Leg het in een ovenschaal, bedruip met een beetje olijfolie en zet 30 min. in de oven. Bedek het dan met aluminiumfolie en laat het nog 15 min. bakken.
4
Maak ondertussen de paddenstoelen schoon zonder ze in water te laten liggen en snij de grootste in stukken. Doe 3 eetlepels olijfolie in een grote braadpan en bak er de paddenstoelen met het geperste lookteentje in aan op vrij hoog vuur. Voeg 2 eetlepels gehakt basilicum toe en breng op smaak met peper en zout. Voeg de "al dente" gekookte pasta toe, evenals 1 pollepel van het kookwater en meng goed.
5
Bestrooi het in plakken gesneden gebraad met vers basilicum en serveer het met de pasta met de bospaddenstoelen.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
2
Snij de tomaten in schijfjes en de sneden ham in tweeën.
3
Snij het gebraad in plakken van een dikke cm zonder helemaal door te snijden zodat ze nog aan elkaar vastzitten. Kruid lichtjes met peper en zout en steek in elke opening 1 plakje mozzarella, ½ snede ham en 1 schijfje tomaat. Bestrooi met peper, zout en oregano. Steek 2 houten brochettestokjes doorheen alles zodat het gebraad één geheel blijft. Leg het in een ovenschaal, bedruip met een beetje olijfolie en zet 30 min. in de oven. Bedek het dan met aluminiumfolie en laat het nog 15 min. bakken.
4
Maak ondertussen de paddenstoelen schoon zonder ze in water te laten liggen en snij de grootste in stukken. Doe 3 eetlepels olijfolie in een grote braadpan en bak er de paddenstoelen met het geperste lookteentje in aan op vrij hoog vuur. Voeg 2 eetlepels gehakt basilicum toe en breng op smaak met peper en zout. Voeg de "al dente" gekookte pasta toe, evenals 1 pollepel van het kookwater en meng goed.
5
Bestrooi het in plakken gesneden gebraad met vers basilicum en serveer het met de pasta met de bospaddenstoelen.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 587; energie (kCal): 140; vetten (g): 5,6; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 7,5; suikers (g): 1,2; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 14,9; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 748,44
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 587; energie (kCal): 140; vetten (g): 5,6; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 7,5; suikers (g): 1,2; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 14,9; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 748,44
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Italiaans
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Ardens gebraad | Gekruid | Varken

Delhaize

Ardens gebraad | Gekruid | Varken

+/- 850 gr

+/-€11,89

Garof | Mozza | Bufa Bocc

Fattorie Garofalo

Garof | Mozza | Bufa Bocc

10 x 25 gr

€3,79

Vlaamse boerenham

Delhaize

Vlaamse boerenham

+/- 150 gr

+/-€4,50

Tomaat | Yoom

Delhaize

Tomaat | Yoom

2 × 250 gr

€6,98

Paddenstoelenmix | pasta

Delhaize

Paddenstoelenmix | pasta

200 gr

€3,79

Pasta | Tagliatelle

De Cecco

Pasta | Tagliatelle

500 gr

€4,25

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Kruiden | Oregano

Santa Maria

Kruiden | Oregano

30 gr

€5,75

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€42,60