Beste klanten,we ondervinden technische problemen met het inwisselen van punten voor producten. We doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Tot en met 11 september, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLBTS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenOrloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen
Delhaize logo
  • Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen
    B

Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen

Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelenB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g varkensfiletgebraad
  • 8 plakjes mozzarella
  • 4 sneden rauwe Italiaanse ham
  • 2 tomaten
  • 150 g bospaddenstoelen (mengeling)
  • 250 g tagliatelle ("Nid")
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 bosje basilicum
  • 4 e.l. olijfolie
  • gedroogde oregano
  • peper
  • 800 g varkensfiletgebraad
  • 8 plakjes mozzarella
  • 4 sneden rauwe Italiaanse ham
  • 2 tomaten
  • 150 g bospaddenstoelen (mengeling)
  • 250 g tagliatelle ("Nid")
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 bosje basilicum
  • 4 e.l. olijfolie
  • gedroogde oregano
  • peper

Begin met koken

: Bereidings-+ kooktijd: 1 uur
1
Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
2
Snij de tomaten in schijfjes en de sneden ham in tweeën.
3
Snij het gebraad in plakken van een dikke cm zonder helemaal door te snijden zodat ze nog aan elkaar vastzitten. Kruid lichtjes met peper en zout en steek in elke opening 1 plakje mozzarella, ½ snede ham en 1 schijfje tomaat. Bestrooi met peper, zout en oregano. Steek 2 houten brochettestokjes doorheen alles zodat het gebraad één geheel blijft. Leg het in een ovenschaal, bedruip met een beetje olijfolie en zet 30 min. in de oven. Bedek het dan met aluminiumfolie en laat het nog 15 min. bakken.
4
Maak ondertussen de paddenstoelen schoon zonder ze in water te laten liggen en snij de grootste in stukken. Doe 3 eetlepels olijfolie in een grote braadpan en bak er de paddenstoelen met het geperste lookteentje in aan op vrij hoog vuur. Voeg 2 eetlepels gehakt basilicum toe en breng op smaak met peper en zout. Voeg de "al dente" gekookte pasta toe, evenals 1 pollepel van het kookwater en meng goed.
5
Bestrooi het in plakken gesneden gebraad met vers basilicum en serveer het met de pasta met de bospaddenstoelen.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
2
Snij de tomaten in schijfjes en de sneden ham in tweeën.
3
Snij het gebraad in plakken van een dikke cm zonder helemaal door te snijden zodat ze nog aan elkaar vastzitten. Kruid lichtjes met peper en zout en steek in elke opening 1 plakje mozzarella, ½ snede ham en 1 schijfje tomaat. Bestrooi met peper, zout en oregano. Steek 2 houten brochettestokjes doorheen alles zodat het gebraad één geheel blijft. Leg het in een ovenschaal, bedruip met een beetje olijfolie en zet 30 min. in de oven. Bedek het dan met aluminiumfolie en laat het nog 15 min. bakken.
4
Maak ondertussen de paddenstoelen schoon zonder ze in water te laten liggen en snij de grootste in stukken. Doe 3 eetlepels olijfolie in een grote braadpan en bak er de paddenstoelen met het geperste lookteentje in aan op vrij hoog vuur. Voeg 2 eetlepels gehakt basilicum toe en breng op smaak met peper en zout. Voeg de "al dente" gekookte pasta toe, evenals 1 pollepel van het kookwater en meng goed.
5
Bestrooi het in plakken gesneden gebraad met vers basilicum en serveer het met de pasta met de bospaddenstoelen.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 587; energie (kCal): 140; vetten (g): 5,6; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 7,5; suikers (g): 1,2; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 14,9; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 748,44
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 587; energie (kCal): 140; vetten (g): 5,6; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 7,5; suikers (g): 1,2; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 14,9; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 748,44
Italiaans
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Ardens gebraad | Gekruid | Varken
Delhaize Ardens gebraad | Gekruid | Varken
+/- 850 gr
+/-€
11
89
Mozzarella | Bol
Delhaize Mozzarella | Bol
125 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
79
Ham | Ardeense
Taste of Inspirations Ham | Ardeense
80 gr
2
75
Tomaten | Kumato
Delhaize Tomaten | Kumato
400 gr
3
49
Delhaize Witte champignons | Belgisch

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Pasta | Tagliatelle | Collezione
Barilla Pasta | Tagliatelle | Collezione
500 gr
3+3 gratis
3
99
Kruiden | Basilicum
Santa Maria Kruiden | Basilicum
10 gr
3
35
Kruiden | Oregano
Santa Maria Kruiden | Oregano
5 gr
2
95

Reeds in je keuken

Look | Netje | Bio
Delhaize Look | Netje | Bio
100 gr
Bio
    1
    29
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    • little-lione.external.82792960.svg
    5
    25
    Kruiden | Peper | Wit | Gemalen | Bio
    Delhaize Kruiden | Peper | Wit | Gemalen | Bio
    45 gr
    Bio
      2
      89
      Totaal:
      +/-€30,70