Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Spinazie
2 × 450 gr
€4,58
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
365
Bouillon | Rund | Vetarm
120 gr
€0,45
Santa Maria
Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
35 gr
€4,55
Delhaize
Ricotta | Classico
250 gr
€0,99
De Cecco
Pasta | Orecchiette n 91
500 gr
€2,49
Delhaize
Pijnboompitten
2 × 90 gr
€12,78
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Bereidingstijd: 20 min.
Toon:
Delhaize
Spinazie
2 × 450 gr
€4,58
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
365
Bouillon | Rund | Vetarm
120 gr
€0,45
Santa Maria
Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
35 gr
€4,55
Delhaize
Ricotta | Classico
250 gr
€0,99
De Cecco
Pasta | Orecchiette n 91
500 gr
€2,49
Delhaize
Pijnboompitten
2 × 90 gr
€12,78
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95