Op de barbecue gerookte forelfilets en bloemkoolcrème


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 Ardense forelfilets met vel
- 1 bloemkool
- 2 el citroensap
- 4 takjes tijm
- 4 takjes peterselie
- 50 g boter
- 2 el olijfolie
- 2 blokjes ontvette gevogeltebouillon
- peper
- ijsblokje
- 20 g rucola (voor de rucolaolie)
- 1/2 teentje knoflook (voor de rucolaolie)
- 1 dl slaolie (voor de rucolaolie)
- peper en zout (voor de rucolaolie)
- 4 Ardense forelfilets met vel
- 1 bloemkool
- 2 el citroensap
- 4 takjes tijm
- 4 takjes peterselie
- 50 g boter
- 2 el olijfolie
- 2 blokjes ontvette gevogeltebouillon
- peper
- ijsblokje
- 20 g rucola (voor de rucolaolie)
- 1/2 teentje knoflook (voor de rucolaolie)
- 1 dl slaolie (voor de rucolaolie)
- peper en zout (voor de rucolaolie)