Recept zoekresultatenOosterse schotel met Beluga-linzenwafels
Recept zoekresultatenOosterse schotel met Beluga-linzenwafels
Delhaize logo
  • Oosterse schotel met Beluga-linzenwafels

Oosterse schotel met Beluga-linzenwafels

Oosterse schotel met Beluga-linzenwafels
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 eieren
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 180 g Belugalinzen
  • 180 g ‘Riso Roma Integrale’ Riso Vignola
  • 100 g parmigiano
  • 2 l water
  • 4 el olijfolie
  • 6 takjes platte peterselie
  • 1/2 bussel oregano
  • 3 el Libanese kruiden ‘Baharat’ Al’Fez
  • peper
  • 1 Marokkaans brood ‘Flatbread kit’ Al’Fez (voor de platte broden)
  • 1 el bloem (voor de platte broden)
  • 1 dl water (voor de platte broden)
  • 6 kl zonnebloemolie (voor de platte broden)
  • 1/2 citroen (voor de saus)
  • 1 dl water (voor de saus)
  • 1 dl tahini (voor de saus)
  • peper en zout (voor de saus)
  • 1 granaatappel (voor de garnituur)
  • rauwkost naar keuze: purperen radijsscheuten, rode kool, komkommer, ... (voor de garnituur)
  • 2 eieren
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 180 g Belugalinzen
  • 180 g ‘Riso Roma Integrale’ Riso Vignola
  • 100 g parmigiano
  • 2 l water
  • 4 el olijfolie
  • 6 takjes platte peterselie
  • 1/2 bussel oregano
  • 3 el Libanese kruiden ‘Baharat’ Al’Fez
  • peper
  • 1 Marokkaans brood ‘Flatbread kit’ Al’Fez (voor de platte broden)
  • 1 el bloem (voor de platte broden)
  • 1 dl water (voor de platte broden)
  • 6 kl zonnebloemolie (voor de platte broden)