Oosterse schotel met Beluga-linzenwafels

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 eieren
- 1 bussel lente-uitjes
- 180 g Belugalinzen
- 180 g ‘Riso Roma Integrale’ Riso Vignola
- 100 g parmigiano
- 2 l water
- 4 el olijfolie
- 6 takjes platte peterselie
- 1/2 bussel oregano
- 3 el Libanese kruiden ‘Baharat’ Al’Fez
- peper
- 1 Marokkaans brood ‘Flatbread kit’ Al’Fez (voor de platte broden)
- 1 el bloem (voor de platte broden)
- 1 dl water (voor de platte broden)
- 6 kl zonnebloemolie (voor de platte broden)
- 1/2 citroen (voor de saus)
- 1 dl water (voor de saus)
- 1 dl tahini (voor de saus)
- peper en zout (voor de saus)
- 1 granaatappel (voor de garnituur)
- rauwkost naar keuze: purperen radijsscheuten, rode kool, komkommer, ... (voor de garnituur)
- 2 eieren
- 1 bussel lente-uitjes
- 180 g Belugalinzen
- 180 g ‘Riso Roma Integrale’ Riso Vignola
- 100 g parmigiano
- 2 l water
- 4 el olijfolie
- 6 takjes platte peterselie
- 1/2 bussel oregano
- 3 el Libanese kruiden ‘Baharat’ Al’Fez
- peper
- 1 Marokkaans brood ‘Flatbread kit’ Al’Fez (voor de platte broden)
- 1 el bloem (voor de platte broden)
- 1 dl water (voor de platte broden)
- 6 kl zonnebloemolie (voor de platte broden)