Gegrilde tonijn, saus met chilipeper en citroengras
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
4 op 5Toon:
Delhaize
Citroengras | Kruiden | Verpakt
75 gr
€2,19
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
€3,29
Suzi Wan
Kokosnotenmelk
8 × 50 cl
€54,32
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Pili - Pili | Molen
37 gr
€3,49
Delhaize
Verse Zeeuwse mosselen | Super 60/70
2 × 1 kg
€10,50
Delhaize
Zachte uien | Verpakt
750 gr
€2,99
Delhaize
Limoen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Olie | Arachide
1 l
€3,19
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | Sport
6 x 75 cl
€5,09
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Bereidingstijd: 25 min.
Kooktip
Toon:
Delhaize
Citroengras | Kruiden | Verpakt
75 gr
€2,19
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
€3,29
Suzi Wan
Kokosnotenmelk
8 × 50 cl
€54,32
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Pili - Pili | Molen
37 gr
€3,49
Delhaize
Verse Zeeuwse mosselen | Super 60/70
2 × 1 kg
€10,50
Delhaize
Zachte uien | Verpakt
750 gr
€2,99
Delhaize
Limoen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Olie | Arachide
1 l
€3,19
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | Sport
6 x 75 cl
€5,09
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55