Shrimp cakes en yoghurtsaus
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Delhaize
Fjord Zalmforelfilet
+/- 233 gr
+/-€8,39
Gabriel
Foreleieren
50 gr
€3,99
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Spinazie | Bio
100 gr
€2,19
Santa Maria
Kruiden | Bieslook
2 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Delhaize
Opgeklopte verse kaas | Gezoet
150 gr
€0,57
Taste of Inspirations
Azijn | Xérès
25 cl
€1,89
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 15 min. + 7 min. kooktijd
Tip: Serveer de mimosa-eieren bij het aperitief, op een bedje jonge spinazieblaadjes. Besmeer kleine toastjes met de rest van de forelvulling.
Toon:
Delhaize
Fjord Zalmforelfilet
+/- 233 gr
+/-€8,39
Gabriel
Foreleieren
50 gr
€3,99
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Spinazie | Bio
100 gr
€2,19
Santa Maria
Kruiden | Bieslook
2 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Delhaize
Opgeklopte verse kaas | Gezoet
150 gr
€0,57
Taste of Inspirations
Azijn | Xérès
25 cl
€1,89
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25