Delhaize logo
  • 00:00
    -00:51
    A
  • Mangosalade

Mangosalade

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Brunch
Lunch
MangosaladeA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 200 g jonge spinazieblaadjes
  • 1 mango in plakjes
  • 1 gesnipperde rode ui
  • 6 kumquats in plakjes
  • 100 g cheddar in blokjes
  • 2 sneetjes geroosterde brioche
  • azijn met vruchtvlees van mango
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • 1 eetlepel eetbare bloemen

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Jonge spinazieblaadjes
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    200 gr
    8,95 €/kg
    €1,79
    F2014100600351700000
  • Reeds in je keuken
  • Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    45 gr
    30,00 €/kg
    €1,35
    S2021021000507950000
  • Zeezout | Fijn | Jodium
    125 gr
    5,20 €/kg
    €0,65
    S2003071600019680000
  • Olijfolie | Culinaire
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    1 l
    6,49 €/l
    €6,49
    S2019081300291230000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min

    1. Bereid een vinaigrette met de olie, de azijn, zout en peper. Snijd de brioche in croutons. Meng alle ingrediënten door elkaar in een diep bord.
    2. Breng op smaak met de vinaigrette en strooi er de eetbare bloemen over.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 483; energie (kCal): 116; vetten (g): 6,2; verzadigde vetten (g): 2,6; koolhydraten (g): 10,5; suikers (g): 7,2; vezels (g): 1,7; eiwitten (g): 3,6; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 309,72
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Vegetarisch
    Brunch
    Diner
    Lente,Zomer
    Lunch
    • 00:00
      -00:51
      A
    • Mangosalade

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Jonge spinazieblaadjes
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    200 gr
    8,95 €/kg
    €1,79
    F2014100600351700000
  • Reeds in je keuken
  • Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    45 gr
    30,00 €/kg
    €1,35
    S2021021000507950000
  • Zeezout | Fijn | Jodium
    125 gr
    5,20 €/kg
    €0,65
    S2003071600019680000
  • Olijfolie | Culinaire
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    1 l
    6,49 €/l
    €6,49
    S2019081300291230000