Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code EOYCOLLECT!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenLunguine met Champignons en Evitaz
Delhaize logo
  • Lunguine met Champignons en Evitaz

Lunguine met Champignons en Evitaz

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Hoofdgerecht
Lunguine met Champignons en Evitaz

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 3 bakjes paddenstoelen 'seizoensmix'
  • 2 sjalot
  • 2 el citroensap
  • 500 g linguine
  • 150 g Etivaz
  • 1 dl olijfolie
  • 30 g boter
  • 12 grote blaadjes salie
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Belgische | Champignons

Delhaize

Belgische | Champignons

250 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,39

Sjalot | Ui | Netje

Delhaize

Sjalot | Ui | Netje

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,05

Citroensap | Vitamin C

Limmi

Citroensap | Vitamin C

12 cl

€1,19

Pasta | Linguine N6

La Molisana

Pasta | Linguine N6

500 gr

€2,19

Salie | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Salie | Kruiden | Verpakt

3 × 20 gr

€5,37

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Bio

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Bio

50 cl

Bio

€4,79

Zachte boter | Opgeklopt

Balade

Zachte boter | Opgeklopt

130 gr

€2,99

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€12,88

Begin met koken

Bereidingstijd + kooktijd: 20 min.

  1. Verwarm een grote kookpot gezouten water en kook er de pasta ‘al dente’ in.
  2. Maak intussen de paddenstoelen schoon (zonder water, wrijf ze gewoon met keukenpapier) en snijd de grootste in 2. Hak de sjalotjes, het teentje knoflook en de helft van de salie fijn. Fruit alles op een vrij hoog vuur, in een grote sauteerpan met de olie en de boter. Besprenkel met citroensap; kruid met zout en peper.
  3. Voeg de uitgelekte pasta en de rest van de gehakte salie toe in de sauteerpan. Meng goed en dien meteen op, met de geraspte Etivaz.

Kooktip

Wil je meer saus op je pasta? Voeg een kleine pollepel van het kookvocht van de pasta toe in de sauteerpan.

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Hoofdgerecht
  • Lunguine met Champignons en Evitaz

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Belgische | Champignons

Delhaize

Belgische | Champignons

250 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,39

Sjalot | Ui | Netje

Delhaize

Sjalot | Ui | Netje

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,05

Citroensap | Vitamin C

Limmi

Citroensap | Vitamin C

12 cl

€1,19

Pasta | Linguine N6

La Molisana

Pasta | Linguine N6

500 gr

€2,19

Salie | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Salie | Kruiden | Verpakt

3 × 20 gr

€5,37

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Bio

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Bio

50 cl

Bio

€4,79

Zachte boter | Opgeklopt

Balade

Zachte boter | Opgeklopt

130 gr

€2,99

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€12,88