Recept zoekresultatenEverzwijngebraad met groene peper, peren in wijn en knolselderpuree
Recept zoekresultatenEverzwijngebraad met groene peper, peren in wijn en knolselderpuree
Delhaize logo
A

Everzwijngebraad met groene peper, peren in wijn en knolselderpuree

Everzwijngebraad met groene peper, peren in wijn en knolselderpureeA
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 1 groot everzwijngebraad (1 kg)
  • 500 g gerookt spek in dikke sneetjes
  • 5 sjalot
  • 1/2 citroen
  • 2,5 dl room
  • 5 cl water
  • 2,2 dl verse witte kalfsfond
  • 30 g boter
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 blaadjes laurier
  • 4 takjes tijm
  • 30 g groene peper in tros
  • 1 el zwarte peperbollen
  • peper en zout
  • 1 knolselder (voor de knolselderpuree)
  • 600 g kleine bloemige aardappelen (voor de knolselderpuree)
  • 100 g boter (voor de knolselderpuree)
  • 1/2 bussel bladpeterselie (voor de knolselderpuree)
  • peper en zout (voor de knolselderpuree)
  • 6 peren (voor de in wijn gepocheerde peren)
  • 1 fles Glühwein (75 cl) (voor de peren in wijn)
  • 1 el olijfolie (voor de peren in wijn)
  • 2 blaadjes laurier (voor de in wijn gepocheerde peren)
  • 4 takjes tijm (voor de in wijn gepocheerde peren)
  • 1 groot everzwijngebraad (1 kg)
  • 500 g gerookt spek in dikke sneetjes
  • 5 sjalot
  • 1/2 citroen
  • 2,5 dl room
  • 5 cl water
  • 2,2 dl verse witte kalfsfond
  • 30 g boter
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 blaadjes laurier
  • 4 takjes tijm
  • 30 g groene peper in tros
  • 1 el zwarte peperbollen
  • peper en zout
  • 1 knolselder (voor de knolselderpuree)