Luchtige taart met speculoos en frambozen
door Gema Gomez


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g frambozen
- 400 g mascarpone
- 40 cl room met 35% vetgehalte
- 200 g zelfrijzende bloem
- 175 g Fairtrade biospeculoos
- 225 g biorietsuiker in kristalvorm Fairtrade
- 250 g bloemsuiker
- 70 g boter
- 7 eieren
- 1 eiwit
- 1/2 citroen
- 500 g frambozen
- 400 g mascarpone
- 40 cl room met 35% vetgehalte
- 200 g zelfrijzende bloem
- 175 g Fairtrade biospeculoos
- 225 g biorietsuiker in kristalvorm Fairtrade
- 250 g bloemsuiker
- 70 g boter
- 7 eieren
- 1 eiwit
- 1/2 citroen