Lepelhapjes met knapperige groenten en truffelmayonaise
door Line Couvreur


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 150 g knolselder (nettogewicht, geschild)
- 2 lente-uien
- 1 biocitroen
- 3 takjes bladpeterselie
- 50 g geroosterde hazelnoten
- 1/2 kl rietsuiker in kristalvorm
- 30 g ontpitte kalamonolijven
- 1 el truffelmayonnaise
- 2 el olijfolie
- peper
- zout
- 150 g knolselder (nettogewicht, geschild)
- 2 lente-uien
- 1 biocitroen
- 3 takjes bladpeterselie
- 50 g geroosterde hazelnoten
- 1/2 kl rietsuiker in kristalvorm
- 30 g ontpitte kalamonolijven
- 1 el truffelmayonnaise
- 2 el olijfolie
- peper
- zout