Belgian bowl met rillettes van rog en grijze garnalen
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g rogvleugel
- 200 g gepelde grijze garnalen
- 1 bussel radijzen
- 500 g gekookte rode bieten
- 1/2 bussel lente-ui
- 1 biocitroen
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 1 bussel koriander
- 1 bussel munt
- 125 g kaaswrongel
- 500 g parelcouscous met spelt
- 1 el wijnazijn
- 16 appelkappertjes
- 5 el olijfolie
- peper
- zout
- 250 g rogvleugel
- 200 g gepelde grijze garnalen
- 1 bussel radijzen
- 500 g gekookte rode bieten
- 1/2 bussel lente-ui
- 1 biocitroen
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 1 bussel koriander
- 1 bussel munt
- 125 g kaaswrongel
- 500 g parelcouscous met spelt
- 1 el wijnazijn
- 16 appelkappertjes
- 5 el olijfolie
- peper
