Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenLinguine met kabeljauw, gandaham en spinazie
Delhaize logo
  • Linguine met kabeljauw, gandaham en spinazie
    B

Linguine met kabeljauw, gandaham en spinazie

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

> 60 min.

Budget

€€€

Score

5 op 5
Kids
Hoofdgerecht
Linguine met kabeljauw, gandaham en spinazieB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 600 g kabeljauwhaasje
  • 160 g sneetjes Gandaham
  • 300 g spinazieblaadjes
  • 400 g linguine
  • 100 g parmigiano
  • 2 kl olijfolie
  • 40 g boter

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kabeljauwfilet | IJsland

Delhaize

Kabeljauwfilet | IJsland

2 × +/- 330 gr

+/-€16,16

Kookham

Aoste

Kookham

2 × 120 gr

€9,58

Spinazie | Bio

Delhaize

Spinazie | Bio

300 gr

Bio

€3,99

Pasta | Linguine | Al Bronzo

Barilla

Pasta | Linguine | Al Bronzo

400 gr

€2,89

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,39

Boter | Gezouten

Paysan Breton

Boter | Gezouten

125 gr

€2,29

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,49

Totaal:
+/-€37,30

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min. + 1 u baktijd voor de ham

  1. Verwarm de oven voor op 100°C.
  2. Leg 4 sneetjes in stukken gescheurde ham op een met bakpapier bedekte ovenplaat. Bak ze 1 u in de oven tot ze krokant zijn. Draai ze halverwege de baktijd om.
  3. Kook de linguine volgens de instructies op de verpakking. 
  4. Bak intussen de kabeljauwhaasjes goudbruin op een hoog vuur, met de donkere kant naar beneden, in een pan met de warme boter. Draai ze om, breng op smaak met peper en zout en haal de pan van het vuur. Zet een deksel op de pan en laat 5 min. rusten.
  5. Hak de resterende ham grof en bak hem op een hoog vuur in een hoge pan of een stoofpan met de helft van de olijfolie. Voeg de uitgelekte linguine toe en - al roerend en geleidelijk aan - ook de spinazie en de rest van de olie. Kruid met peper, maar voeg geen zout toe.
  6. Schik een portie pasta op elk bord, voeg er de kabeljauwhaasjes aan toe, bestrooi met grofgeraspte parmigiano en verbrokkel er de krokante ham over. Dien meteen op.

Kooktip

  • Je kan de kabeljauwhaasjes vervangen door skreifilets.
  • Als je weinig tijd hebt, kun je de sneetjes ham 5 min. op 180°C frituren, maar het resultaat is iets minder knapperig.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 431; energie (kCal): 103; vetten (g): 4,5; verzadigde vetten (g): 2,2; koolhydraten (g): 6,1; suikers (g): 0,5; vezels (g): ; eiwitten (g): 9,4; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 561,14
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieB
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 431; energie (kCal): 103; vetten (g): 4,5; verzadigde vetten (g): 2,2; koolhydraten (g): 6,1; suikers (g): 0,5; vezels (g): ; eiwitten (g): 9,4; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 561,14
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Kids
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
  • Linguine met kabeljauw, gandaham en spinazie
    B

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kabeljauwfilet | IJsland

Delhaize

Kabeljauwfilet | IJsland

2 × +/- 330 gr

+/-€16,16

Kookham

Aoste

Kookham

2 × 120 gr

€9,58

Spinazie | Bio

Delhaize

Spinazie | Bio

300 gr

Bio

€3,99

Pasta | Linguine | Al Bronzo

Barilla

Pasta | Linguine | Al Bronzo

400 gr

€2,89

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,39

Boter | Gezouten

Paysan Breton

Boter | Gezouten

125 gr

€2,29

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,49

Totaal:
+/-€37,30