Lenterolletjesatelier
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g kippenborstfilet
- 400 g gepelde steak
- 200 g gekookte en gepelde scampi
- 2 grote wortelen
- 1/4 rode kool
- 50 g bruine champignons
- 100 g jonge spinazieblaadjes (zakje klaar voor gebruik)
- 1 bussel lente-ui
- 340 g hele rode paprika’s in bokaal
- 1 rood chilipepertje
- 2 appels
- 1 sinaasappel
- 1/2 citroen
- 1 bussel munt
- 1 bussel koriander
- 150 g geroosterde cashewnoten zonder zout
- 150 g geroosterde pinda’s zonder zout
- 24 rijstvellen
- 250 g rijstvermicelli
- 5 el rietsuiker
- 3 el pindakaas
- 1 el misopasta
- 3 el sojasaus
- 4 el rijstazijn
- 2 el rode wijnazijn
- 2 el olijfolie
- chilipoeder
- zout
- 400 g kippenborstfilet
- 400 g gepelde steak
- 200 g gekookte en gepelde scampi
- 2 grote wortelen
- 1/4 rode kool
- 50 g bruine champignons
- 100 g jonge spinazieblaadjes (zakje klaar voor gebruik)
- 1 bussel lente-ui
- 340 g hele rode paprika’s in bokaal
- 1 rood chilipepertje
- 2 appels
- 1 sinaasappel
- 1/2 citroen
- 1 bussel munt
- 1 bussel koriander