Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g gemengde bospaddestoelen
- 200 g kalfszwezeriken (te bestellen in je beenhouwerijafdeling)
- 1 verse truffel (te bestellen bij de groenten- en fruitverantwoordelijke)
- 4 feuilles verse lasagnebladen
- 2 dl truffelsap
- 1 dl porto
- 2,5 dl room
- 5 dl melk
- 2 sjalotten
- 4 druppels truffelolie
- 2 noten boter
- 1 e.l. olijfolie
- 1/2 gevogeltebouillon blokje
- 2 el voorverpakte gebakken ui (optioneel)
- Enkele sprieten bieslook (optioneel)
- peper
- 200 g gemengde bospaddestoelen
- 200 g kalfszwezeriken (te bestellen in je beenhouwerijafdeling)
- 1 verse truffel (te bestellen bij de groenten- en fruitverantwoordelijke)
- 4 feuilles verse lasagnebladen
- 2 dl truffelsap
- 1 dl porto
- 2,5 dl room
- 5 dl melk
- 2 sjalotten
- 4 druppels truffelolie
- 2 noten boter
- 1 e.l. olijfolie
- 1/2 gevogeltebouillon blokje
- 2 el voorverpakte gebakken ui (optioneel)
- Enkele sprieten bieslook (optioneel)