Recept zoekresultatenLamssteak (lamsboutsnede) met venkelkruidensalade en aïoli
Recept zoekresultatenLamssteak (lamsboutsnede) met venkelkruidensalade en aïoli
Delhaize logo
  • Lamssteak (lamsboutsnede) met venkelkruidensalade en aïoli
    A

Lamssteak (lamsboutsnede) met venkelkruidensalade en aïoli

Lamssteak (lamsboutsnede) met venkelkruidensalade en aïoliA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 handvol basilicum
  • 1 el citroensap
  • 1 zakje gemengde sla
  • 4 lamsboutsnedes, ongeveer 180 g elk
  • 4 lente-uitjes
  • 1 handvol muntblaadjes
  • 3 e.l. olijfolie
  • 2 rode chilipepers
  • peper
  • 1 bulbe venkelknol
  • 1 handvol verse koriander
  • 1 handvol basilicum
  • 1 el citroensap
  • 1 zakje gemengde sla
  • 4 lamsboutsnedes, ongeveer 180 g elk
  • 4 lente-uitjes
  • 1 handvol muntblaadjes
  • 3 e.l. olijfolie
  • 2 rode chilipepers
  • peper
  • 1 bulbe venkelknol
  • 1 handvol verse koriander