Kalkoen met bospaddestoelen, Monbazillac en puree met truffelolie

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1,6 kg bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
- 100 g boter
- 1 el citroensap
- enkele vetarme bouillonblokjes van gevogelte
- 4 afgestreken el express bindmiddel voor witte sauzen
- 4 el fijngesneden bieslook
- 450 g gemengde bospaddestoelen
- 1 juliennegroenten (500 g)
- 1 kalkoen van 4 kg
- 1 fles Monbazillac
- 4 e.l. olijfolie
- 500 g Parijse champignons
- peper
- 4 sjalotten
- 4 el truffelolie
- 60 cl verse room
- 1,6 kg bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
- 100 g boter
- 1 el citroensap
- enkele vetarme bouillonblokjes van gevogelte
- 4 afgestreken el express bindmiddel voor witte sauzen
- 4 el fijngesneden bieslook
- 450 g gemengde bospaddestoelen
- 1 juliennegroenten (500 g)
- 1 kalkoen van 4 kg
- 1 fles Monbazillac
- 4 e.l. olijfolie
- 500 g Parijse champignons
- peper
- 4 sjalotten
- 4 el truffelolie