Recept zoekresultatenKalkoen met bospaddestoelen, Monbazillac en puree met truffelolie
Recept zoekresultatenKalkoen met bospaddestoelen, Monbazillac en puree met truffelolie
Delhaize logo
  • Kalkoen met bospaddestoelen, Monbazillac en puree met truffelolie

Kalkoen met bospaddestoelen, Monbazillac en puree met truffelolie

Kalkoen met bospaddestoelen, Monbazillac en puree met truffelolie
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 1,6 kg bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
  • 100 g boter
  • 1 el citroensap
  • enkele vetarme bouillonblokjes van gevogelte
  • 4 afgestreken el express bindmiddel voor witte sauzen
  • 4 el fijngesneden bieslook
  • 450 g gemengde bospaddestoelen
  • 1 juliennegroenten (500 g)
  • 1 kalkoen van 4 kg
  • 1 fles Monbazillac
  • 4 e.l. olijfolie
  • 500 g Parijse champignons
  • peper
  • 4 sjalotten
  • 4 el truffelolie
  • 60 cl verse room
  • 1,6 kg bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
  • 100 g boter
  • 1 el citroensap
  • enkele vetarme bouillonblokjes van gevogelte
  • 4 afgestreken el express bindmiddel voor witte sauzen
  • 4 el fijngesneden bieslook
  • 450 g gemengde bospaddestoelen
  • 1 juliennegroenten (500 g)
  • 1 kalkoen van 4 kg
  • 1 fles Monbazillac
  • 4 e.l. olijfolie
  • 500 g Parijse champignons
  • peper
  • 4 sjalotten
  • 4 el truffelolie