Hindefilet met Mandarine Napoléon
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
3 op 5Toon:
Delhaize
Lamskroon | Celtic
3 × +/- 400 gr
+/-€51,60
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Hak
Doperwten | Extra fijn | Bokaal
130 gr
€1,99
Delhaize
Wortelen Bos | Verpakt
1 st
€2,19
Delhaize
Aardappel | Vastkokend 1kg
1 kg
€2,79
Santa Maria
Kruiden | Laurierblaadjes
4 gr
€2,09
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Santa Maria
Kruiden | Kurkuma | Gemalen
35 gr
€3,49
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Delhaize
Fleur de sel | Guerande
125 gr
€3,55
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Kooktip
Om je gerecht extra pit te geven, kan je een gehakte kleine groene peper aan de groenten toevoegen.
Toon:
Delhaize
Lamskroon | Celtic
3 × +/- 400 gr
+/-€51,60
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Hak
Doperwten | Extra fijn | Bokaal
130 gr
€1,99
Delhaize
Wortelen Bos | Verpakt
1 st
€2,19
Delhaize
Aardappel | Vastkokend 1kg
1 kg
€2,79
Santa Maria
Kruiden | Laurierblaadjes
4 gr
€2,09
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Santa Maria
Kruiden | Kurkuma | Gemalen
35 gr
€3,49
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Delhaize
Fleur de sel | Guerande
125 gr
€3,55
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25