Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Moederdag 💐
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Lamsbout met look en salie, gegrilde groene asperges met pistachenoten
Recept zoekresultaten
Lamsbout met look en salie, gegrilde groene asperges met pistachenoten
Lamsbout met look en salie, gegrilde groene asperges met pistachenoten
Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
6 porties
10 cl
Muscat de Samos
5 cl
warm water
50 g
gepelde pistachenoten
1
lamsbout van 1,2 kg
12 grote
saliebladeren
3 teentjes
knoflook
1 el
express bindmiddel voor bruine sauzen
10 e.l.
olijfolie
2 afgestreken kl
blonde kandijsuiker
3 bussels
groene asperges
1 handvol
basilicumblaadjes
zout
10 cl
Muscat de Samos
5 cl
warm water
50 g
gepelde pistachenoten
1
lamsbout van 1,2 kg
12 grote
saliebladeren
3 teentjes
knoflook
1 el
express bindmiddel voor bruine sauzen
10 e.l.
olijfolie
2 afgestreken kl
blonde kandijsuiker
3 bussels
groene asperges
1 handvol
basilicumblaadjes
zout