Lamsbout met look en salie, gegrilde groene asperges met pistachenoten

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 10 cl Muscat de Samos
- 5 cl warm water
- 50 g gepelde pistachenoten
- 1 lamsbout van 1,2 kg
- 12 grote saliebladeren
- 3 teentjes knoflook
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 10 e.l. olijfolie
- 2 afgestreken kl blonde kandijsuiker
- 3 bussels groene asperges
- 1 handvol basilicumblaadjes
- zout
- 10 cl Muscat de Samos
- 5 cl warm water
- 50 g gepelde pistachenoten
- 1 lamsbout van 1,2 kg
- 12 grote saliebladeren
- 3 teentjes knoflook
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 10 e.l. olijfolie
- 2 afgestreken kl blonde kandijsuiker
- 3 bussels groene asperges
- 1 handvol basilicumblaadjes
- zout