Recept zoekresultatenLamsbout met look en salie, gegrilde groene asperges met pistachenoten
Recept zoekresultatenLamsbout met look en salie, gegrilde groene asperges met pistachenoten
Delhaize logo
  • Lamsbout met look en salie, gegrilde groene asperges met pistachenoten

Lamsbout met look en salie, gegrilde groene asperges met pistachenoten

Lamsbout met look en salie, gegrilde groene asperges met pistachenoten
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 10 cl Muscat de Samos
  • 5 cl warm water
  • 50 g gepelde pistachenoten
  • 1 lamsbout van 1,2 kg
  • 12 grote saliebladeren
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
  • 10 e.l. olijfolie
  • 2 afgestreken kl blonde kandijsuiker
  • 3 bussels groene asperges
  • 1 handvol basilicumblaadjes
  • zout
  • 10 cl Muscat de Samos
  • 5 cl warm water
  • 50 g gepelde pistachenoten
  • 1 lamsbout van 1,2 kg
  • 12 grote saliebladeren
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
  • 10 e.l. olijfolie
  • 2 afgestreken kl blonde kandijsuiker
  • 3 bussels groene asperges
  • 1 handvol basilicumblaadjes
  • zout