Recept zoekresultatenLamsbout met look en salie, gegrilde groene asperges met pistachenoten
Recept zoekresultatenLamsbout met look en salie, gegrilde groene asperges met pistachenoten
Delhaize logo
  • Lamsbout met look en salie, gegrilde groene asperges met pistachenoten

Lamsbout met look en salie, gegrilde groene asperges met pistachenoten

Lamsbout met look en salie, gegrilde groene asperges met pistachenoten
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 10 cl Muscat de Samos
  • 5 cl warm water
  • 50 g gepelde pistachenoten
  • 1 lamsbout van 1,2 kg
  • 12 grote saliebladeren
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
  • 10 e.l. olijfolie
  • 2 afgestreken kl blonde kandijsuiker
  • 3 bussels groene asperges
  • 1 handvol basilicumblaadjes
  • zout
  • 10 cl Muscat de Samos
  • 5 cl warm water
  • 50 g gepelde pistachenoten
  • 1 lamsbout van 1,2 kg
  • 12 grote saliebladeren
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
  • 10 e.l. olijfolie
  • 2 afgestreken kl blonde kandijsuiker
  • 3 bussels groene asperges
  • 1 handvol basilicumblaadjes
  • zout