1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng het gehakt met het ei, de fijngehakte munt, het paneermeel, peper en zout en rol balletjes ter grootte van een pingpongbal. Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er de balletjes over en schuif ze 25 min. in de oven (je hoeft geen olie toe te voegen: lam is op zich vet vlees).
2
Meng de yoghurt met de olijfolie, het geperste teentje knoflook, de za’atar, een scheutje citroensap en zout.
3
Serveer de balletjes met de saus bij het aperitief. Geef er platbrood bij, olijven, gevulde wijnbladeren … voor een echte Libanese mezze.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng het gehakt met het ei, de fijngehakte munt, het paneermeel, peper en zout en rol balletjes ter grootte van een pingpongbal. Bedek een ovenplaat met bakpapier, verdeel er de balletjes over en schuif ze 25 min. in de oven (je hoeft geen olie toe te voegen: lam is op zich vet vlees).
2
Meng de yoghurt met de olijfolie, het geperste teentje knoflook, de za’atar, een scheutje citroensap en zout.
3
Serveer de balletjes met de saus bij het aperitief. Geef er platbrood bij, olijven, gevulde wijnbladeren … voor een echte Libanese mezze.