Kroketten van zoete aardappel, blonde linzen en amandelen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 blaadje laurier
- 1 takje tijm (voor de chapelure)
- 30 g amandelschilfers (voor de chapelure)
- 30 g paneermeel (voor de chapelure)
- 1 citroen, de zeste (voor de chapelure)
- peper
- 2 e.l. olijfolie
- 1 snufje Espelettepeper
- 3 takjes tijm
- 2 eieren
- 200 g parmigiano
- 1 biocitroen
- 1 ui
- 100 g wortelen
- 200 g zoete aardappelen
- 240 g blonde linzen bio
- 30 g bloem
- 1 blaadje laurier
- 1 takje tijm (voor de chapelure)
- 30 g amandelschilfers (voor de chapelure)
- 30 g paneermeel (voor de chapelure)
- 1 citroen, de zeste (voor de chapelure)
- peper
- 2 e.l. olijfolie
- 1 snufje Espelettepeper
- 3 takjes tijm
- 2 eieren
- 200 g parmigiano
- 1 biocitroen
- 1 ui
- 100 g wortelen
- 200 g zoete aardappelen