Krans met ricotta en limone, rum- en passievruchtensiroop


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 10 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 70 g amandelpoeder
- 165 g ricotta
- 165 g bloem
- 1/2 zakje bakpoeder
- 150 g ruwe rietsuiker
- 120 g boter
- 4 eieren
- 2 kleine biolimoenen
- 1 snufje zout
- 4 passievruchten (voor de siroop)
- 1 dl bruine rum (voor de siroop)
- 100 g ruwe rietsuiker (voor de siroop)
- 1 carambolevrucht (voor de afwerking)
- 2 passievruchten (voor de afwerking)
- 4 kumquats (voor de afwerking)
- 100 g kristalsuiker (voor de afwerking)
- 12 macarons (voor de afwerking)
- 70 g amandelpoeder
- 165 g ricotta
- 165 g bloem
- 1/2 zakje bakpoeder
- 150 g ruwe rietsuiker
- 120 g boter
- 4 eieren
- 2 kleine biolimoenen
- 1 snufje zout
- 4 passievruchten (voor de siroop)
- 1 dl bruine rum (voor de siroop)
- 100 g ruwe rietsuiker (voor de siroop)
- 1 carambolevrucht (voor de afwerking)
- 2 passievruchten (voor de afwerking)
- 4 kumquats (voor de afwerking)