Recept zoekresultatenKrans met ricotta en limone, rum- en passievruchtensiroop
Recept zoekresultatenKrans met ricotta en limone, rum- en passievruchtensiroop
Delhaize logo
  • Krans met ricotta en limone, rum- en passievruchtensiroop
    D

Krans met ricotta en limone, rum- en passievruchtensiroop

Krans met ricotta en limone, rum- en passievruchtensiroopD
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
10 porties
  • 70 g amandelpoeder
  • 165 g ricotta
  • 165 g bloem
  • 1/2 zakje bakpoeder
  • 150 g ruwe rietsuiker
  • 120 g boter
  • 4 eieren
  • 2 kleine biolimoenen
  • 1 snufje zout
  • 4 passievruchten (voor de siroop)
  • 1 dl bruine rum (voor de siroop)
  • 100 g ruwe rietsuiker (voor de siroop)
  • 1 carambolevrucht (voor de afwerking)
  • 2 passievruchten (voor de afwerking)
  • 4 kumquats (voor de afwerking)
  • 100 g kristalsuiker (voor de afwerking)
  • 12 macarons (voor de afwerking)
  • 70 g amandelpoeder
  • 165 g ricotta
  • 165 g bloem
  • 1/2 zakje bakpoeder
  • 150 g ruwe rietsuiker
  • 120 g boter
  • 4 eieren
  • 2 kleine biolimoenen
  • 1 snufje zout
  • 4 passievruchten (voor de siroop)
  • 1 dl bruine rum (voor de siroop)
  • 100 g ruwe rietsuiker (voor de siroop)
  • 1 carambolevrucht (voor de afwerking)
  • 2 passievruchten (voor de afwerking)
  • 4 kumquats (voor de afwerking)