Cake met chocolade en studentenhaver

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 1 portie
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 zakje baking powder (10 g)
- 100 g bloem
- 100 g boter
- 200 g “Dessert Callets” (of pure dessertchocolade, in stukjes gehakt)
- 1 snufje zout
- 50 g amandelpoeder
- 5 eieren op kamertemperatuur
- 140 g griessuiker
- 50 g ongepelde amandelen
- 150 g rozijnen
- 1 kl vierkruidenpoeder
- 2 el vloeibare honing
- 50 g walnoten
- 1 zakje baking powder (10 g)
- 100 g bloem
- 100 g boter
- 200 g “Dessert Callets” (of pure dessertchocolade, in stukjes gehakt)
- 1 snufje zout
- 50 g amandelpoeder
- 5 eieren op kamertemperatuur
- 140 g griessuiker
- 50 g ongepelde amandelen
- 150 g rozijnen
- 1 kl vierkruidenpoeder
- 2 el vloeibare honing
- 50 g walnoten