Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenKoekjes van verse zalm met roze parels
Delhaize logo
  • Koekjes van verse zalm met roze parels
Koekjes van verse zalm met roze parels

Koekjes van verse zalm met roze parels

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

15 porties
  • 60 g zelfrijzende bloem
  • 2 el Bulgaarse natuuryoghurt
  • 1 ei
  • 125 g verse zalm
  • 2 lente-uitjes
  • 1 el bieslook (fijngehakt)
  • 1/2 el geraspte citroenschil
  • 1 e.l. olijfolie
  • zure room
  • 1/2 potje zalmeitje
  • peper
  • 1 snuifje bieslook voor de afwerking
  • 60 g zelfrijzende bloem
  • 2 el Bulgaarse natuuryoghurt
  • 1 ei
  • 125 g verse zalm
  • 2 lente-uitjes
  • 1 el bieslook (fijngehakt)
  • 1/2 el geraspte citroenschil
  • 1 e.l. olijfolie
  • zure room
  • 1/2 potje zalmeitje
  • peper
  • 1 snuifje bieslook voor de afwerking

Begin met koken

1
Klop de bloem, de yoghurt en het ei met de garde tot een gladde deeg.
2
Hak de zalm met een mes in heel kleine blokjes. Voeg ze toe aan het deeg, evenals de fijngesneden lente-uitjes, de gehakte bieslook, de citroenschil, peper en zout. Meng goed.
3
Verwarm de olie in een pan met antikleeflaag en strijk ze uit met een keukenkwastje. Schep er hoopjes deeg in met behulp van 2 koffielepels (een om het deeg nemen, de andere om het deeg in de pan te doen glijden). Vorm de koekjes. Bak ze aan weerskanten bruin op zacht vuur. Leg ze op een bord.
4
Warm de koekjes net voor het serveren even op in de microgolfoven (ze moeten lauw zijn) en beleg ze met een beetje zure room. Kruid met peper, voeg enkele zalmeitjes toe en werk af met een stukje bieslook.
1
Klop de bloem, de yoghurt en het ei met de garde tot een gladde deeg.
2
Hak de zalm met een mes in heel kleine blokjes. Voeg ze toe aan het deeg, evenals de fijngesneden lente-uitjes, de gehakte bieslook, de citroenschil, peper en zout. Meng goed.
3
Verwarm de olie in een pan met antikleeflaag en strijk ze uit met een keukenkwastje. Schep er hoopjes deeg in met behulp van 2 koffielepels (een om het deeg nemen, de andere om het deeg in de pan te doen glijden). Vorm de koekjes. Bak ze aan weerskanten bruin op zacht vuur. Leg ze op een bord.
4
Warm de koekjes net voor het serveren even op in de microgolfoven (ze moeten lauw zijn) en beleg ze met een beetje zure room. Kruid met peper, voeg enkele zalmeitjes toe en werk af met een stukje bieslook.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Eindejaar,Romantisch diner
Overig
Hapjes

Ingrediënten voor 15 personen

Toon:

Tarwebloem

Delhaize

Tarwebloem

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,49

Skyr | Yoghurt | Natuur

Arla

Skyr | Yoghurt | Natuur

450 gr

€2,49

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

€2,09

Zalmfilet | Gerookt | Bio

Delhaize

Zalmfilet | Gerookt | Bio

125 gr

Bio

€9,49

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,19

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Room | Zuur | 15 % V.G.

Delhaize

Room | Zuur | 15 % V.G.

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,09

Foreleieren

Gabriel

Foreleieren

50 gr

€3,99

Bieslook | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Bieslook | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€24,66