Recept zoekresultatenKoekjes van verse zalm met roze parels
Delhaize logo
  • Koekjes van verse zalm met roze parels

Koekjes van verse zalm met roze parels

Koekjes van verse zalm met roze parels
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
15 porties
  • 60 g zelfrijzende bloem
  • 2 el Bulgaarse natuuryoghurt
  • 1 ei
  • 125 g verse zalm
  • 2 lente-uitjes
  • 1 el bieslook (fijngehakt)
  • 1/2 el geraspte citroenschil
  • 1 e.l. olijfolie
  • zure room
  • 1/2 potje zalmeitje
  • peper
  • 1 snuifje bieslook voor de afwerking
  • 60 g zelfrijzende bloem
  • 2 el Bulgaarse natuuryoghurt
  • 1 ei
  • 125 g verse zalm
  • 2 lente-uitjes
  • 1 el bieslook (fijngehakt)
  • 1/2 el geraspte citroenschil
  • 1 e.l. olijfolie
  • zure room
  • 1/2 potje zalmeitje
  • peper
  • 1 snuifje bieslook voor de afwerking

Begin met koken

1
Klop de bloem, de yoghurt en het ei met de garde tot een gladde deeg.
2
Hak de zalm met een mes in heel kleine blokjes. Voeg ze toe aan het deeg, evenals de fijngesneden lente-uitjes, de gehakte bieslook, de citroenschil, peper en zout. Meng goed.
3
Verwarm de olie in een pan met antikleeflaag en strijk ze uit met een keukenkwastje. Schep er hoopjes deeg in met behulp van 2 koffielepels (een om het deeg nemen, de andere om het deeg in de pan te doen glijden). Vorm de koekjes. Bak ze aan weerskanten bruin op zacht vuur. Leg ze op een bord.
4
Warm de koekjes net voor het serveren even op in de microgolfoven (ze moeten lauw zijn) en beleg ze met een beetje zure room. Kruid met peper, voeg enkele zalmeitjes toe en werk af met een stukje bieslook.
1
Klop de bloem, de yoghurt en het ei met de garde tot een gladde deeg.
2
Hak de zalm met een mes in heel kleine blokjes. Voeg ze toe aan het deeg, evenals de fijngesneden lente-uitjes, de gehakte bieslook, de citroenschil, peper en zout. Meng goed.
3
Verwarm de olie in een pan met antikleeflaag en strijk ze uit met een keukenkwastje. Schep er hoopjes deeg in met behulp van 2 koffielepels (een om het deeg nemen, de andere om het deeg in de pan te doen glijden). Vorm de koekjes. Bak ze aan weerskanten bruin op zacht vuur. Leg ze op een bord.
4
Warm de koekjes net voor het serveren even op in de microgolfoven (ze moeten lauw zijn) en beleg ze met een beetje zure room. Kruid met peper, voeg enkele zalmeitjes toe en werk af met een stukje bieslook.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Eindejaar,Romantisch diner
Overig
Hapjes

Ingrediënten voor 15 personen

Toon:

Tarwebloem
Delhaize Tarwebloem
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
39
Yoghurt | Natuur | Bifidus | Probiotica
Activia Yoghurt | Natuur | Bifidus | Probiotica
4 x 125 gr
4=gratis levering
2
29
Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Gerookt zalmhaasje | Schotland
Farne Gerookt zalmhaasje | Schotland
150 gr
8
99
Jonge uien | Bussel
Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st
1
09
Bladpeterselie | Verpakt
Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
100 gr
1
49
Citroen | 1 st
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
0
69
Room | Zuur | 15 % V.G.
Delhaize Room | Zuur | 15 % V.G.
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
15
Foreleieren
Gabriel Foreleieren
50 gr
4
49
Bieslook | Verpakt
Delhaize Bieslook | Verpakt
20 gr
1
49

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Spanje
Delhaize Olijfolie | Extra vierge | Spanje
50 cl
5
89
Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
38 gr
1
19
Totaal:
€23,76