Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« Corn Flakes van het merk Kellogg's »Lees meer >

Recept zoekresultatenCake met courgettes, geitenkaas en spekreepjes
Delhaize logo
  • Cake met courgettes, geitenkaas en spekreepjes
Cake met courgettes, geitenkaas en spekreepjes

Cake met courgettes, geitenkaas en spekreepjes

Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

1 portie
  • 425 g courgettes
  • 1 e.l. olijfolie
  • 200 g gerookte spekreepjes
  • 5 cl olijfolie
  • 1 el tijm
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 10 cl melk
  • 4 eieren
  • 200 g van een rolletje verse geitenkaas
  • peper
  • 425 g courgettes
  • 1 e.l. olijfolie
  • 200 g gerookte spekreepjes
  • 5 cl olijfolie
  • 1 el tijm
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 10 cl melk
  • 4 eieren
  • 200 g van een rolletje verse geitenkaas
  • peper

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Snijd de ongeschilde courgette in kleine blokjes.
3
Doe ze met de spekreepjes in een een grote braadpan met 1 el olijfolie.
4
Voeg de tijm toe en fruit op een vrij hoog vuur tot de spekreepjes bruingebakken zijn.
5
Doe de bloem in een grote kom.
6
Voeg de eieren, de melk en 5 cl olijfolie toe.
7
Meng met de garde tot een glad beslag.
8
Kruid met peper en een beetje zout.
9
Doe het spek en de courgettes bij het beslag, en ook de in blokjes gesneden geitenkaas.
10
Meng en giet in een met bakpapier beklede cakevorm.
11
Bak 30 min in de oven.
12
Laat afkoelen en snijd in sneetjes.
13
Neem ze mee, verpakt in aluminiumfolie of boterhampapier.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Snijd de ongeschilde courgette in kleine blokjes.
3
Doe ze met de spekreepjes in een een grote braadpan met 1 el olijfolie.
4
Voeg de tijm toe en fruit op een vrij hoog vuur tot de spekreepjes bruingebakken zijn.
5
Doe de bloem in een grote kom.
6
Voeg de eieren, de melk en 5 cl olijfolie toe.
7
Meng met de garde tot een glad beslag.
8
Kruid met peper en een beetje zout.
9
Doe het spek en de courgettes bij het beslag, en ook de in blokjes gesneden geitenkaas.
10
Meng en giet in een met bakpapier beklede cakevorm.
11
Bak 30 min in de oven.
12
Laat afkoelen en snijd in sneetjes.
13
Neem ze mee, verpakt in aluminiumfolie of boterhampapier.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Brunch,Picknick
Lunch
Snack

Ingrediënten voor 1 personen

Toon:

Courgette | 1Stuk

Delhaize

Courgette | 1Stuk

1 st

€0,99

Spekreepjes | Gezouten

Delhaize

Spekreepjes | Gezouten

2 x 100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,29

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Bloem | Vloeiend

Delhaize

Bloem | Vloeiend

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,99

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

€2,09

Geitenkaas | Zacht | Porties

Président

Geitenkaas | Zacht | Porties

200 gr

€4,89

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€5,15

Karnemelk | Bio

Delhaize

Karnemelk | Bio

1 l

Bio

€1,89

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€13,14