Kippenlapjes ‘saltimbocca’ met citroen en salie, halve tomaten in de oven, tagliatelle

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 sneetjes Bayonneham
- 1 streepje balsamicoazijn
- 500 g biokipfilet
- 2 el bloem
- 2 teentjes knoflook
- 4 el olijfolie
- 3 takjes salie
- 2 takjes tijm
- 300 g verse biotagliatelle
- 20 cl witte wijn
- 1 citroen
- 4 grote tomaten
- sap van 1 citroen
- zout
- zwarte peper
- 4 sneetjes Bayonneham
- 1 streepje balsamicoazijn
- 500 g biokipfilet
- 2 el bloem
- 2 teentjes knoflook
- 4 el olijfolie
- 3 takjes salie
- 2 takjes tijm
- 300 g verse biotagliatelle
- 20 cl witte wijn
- 1 citroen
- 4 grote tomaten
- sap van 1 citroen
- zout
- zwarte peper