Recept zoekresultatenKippenlapjes ‘saltimbocca’ met citroen en salie, halve tomaten in de oven, tagliatelle
Recept zoekresultatenKippenlapjes ‘saltimbocca’ met citroen en salie, halve tomaten in de oven, tagliatelle
Delhaize logo
  • Kippenlapjes ‘saltimbocca’ met citroen en salie, halve tomaten in de oven, tagliatelle

Kippenlapjes ‘saltimbocca’ met citroen en salie, halve tomaten in de oven, tagliatelle

Kippenlapjes ‘saltimbocca’ met citroen en salie, halve tomaten in de oven, tagliatelle
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 sneetjes Bayonneham
  • 1 streepje balsamicoazijn
  • 500 g biokipfilet
  • 2 el bloem
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 el olijfolie
  • 3 takjes salie
  • 2 takjes tijm
  • 300 g verse biotagliatelle
  • 20 cl witte wijn
  • 1 citroen
  • 4 grote tomaten
  • sap van 1 citroen
  • zout
  • zwarte peper
  • 4 sneetjes Bayonneham
  • 1 streepje balsamicoazijn
  • 500 g biokipfilet
  • 2 el bloem
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 el olijfolie
  • 3 takjes salie
  • 2 takjes tijm
  • 300 g verse biotagliatelle
  • 20 cl witte wijn
  • 1 citroen
  • 4 grote tomaten
  • sap van 1 citroen
  • zout
  • zwarte peper